ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Vem fan bloggar om vad man har i rummet?

Kategori: Allmänt

Kom hem runt åtta i morse. Hade aldrig varit mer skönt att gå och lägga sig, förutom att den onekligen självmordsbenägna brodern man har hade öppnat fönstret så att det var cirkus en miljard minusgrader i rummet. Kraschade hur som helst stenhårt, för att vakna 5 timmar senare. Enligt alla världens fysiska och andra svåra begrepp's lagar bör jag ha varit död idag, MEN ICKE! Istället fortsatte jag på mitt enastående mästerverk med gamla fulgulrummet. Hittade så mycket roliga och märkliga saker, att mamma och jag funderade över om jag inte gått och fått en släng av autism under mitt långa liv. Men så är nog inte fallet, då hade vi förmodligen märkt det. Det är nog mer normalt än man tror att samla på julkalenderluckor och SL- och biobiljetter. Och såna där större prislappar som sitter fast med säkerhetsnålar ni vet?

Slängde nästan alla blommor jag fått plats med i rummet från mitt tonårsliv, allt ifrån skolavslutning- till föreställning- till jag-tycker-om-dig-och-vet-att-du-gillar-att-få-blommor-buketter. Det trodde ni aldrig att jag skulle lyckas göra va? Nehehee, inte jag heller.

Nu ser det ännu värre ut än förr, men det löser sig. Ska bara uppfinna förvaringsställen till allt jag inte har tapperhet till att slänga. Om 24 timmar är det 2012, doomsday är nära! Om 5 dagar blir jag roomie med Frida, Cissi och Linnéa. Och om 29 dagar flyttar jag till Karlskrona.

Och jag är kär i Jacob Black.

im on a bus motherfucker

Kategori: Allmänt

Fick precis igång wifi för första gången på hela norgevistelsen, så här kommer ett bevis på att jag lever. Klarade mig nästan helt och hållet från fritzlar och annat obehag, med undantag för en knivbeväpnad hello kitty som iaktog en när man käkade middag. men vad vet jag, sånt kanske hör till vardagen här i landet fjord och olja. nu väntar en superschysst resa på sisådär 14 timmar, som jag har längtat! Men fan vad skönt det ska bli att komma hem, saknar rolle (min dator, för er obildade). Och övriga livsnödvändigheter. Och idag födde anna sin dotter, GRATTIS ANNA OCH PATRIK!

Vidrigt

Kategori: Allmänt

Känner spontant att julen är den äckligaste jävla högtiden som någonsin uppfunnits. Precis som alla andra jävla jular i alla dessa jävla år. Och ja, det är för att jag är en girig äckelunge, som inte får det jag vill ha i julklapp. Idioter som inte kan köpa presenter på rätt sätt.