ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Är det såhär det känns att bli vuxen?

Kategori: Allmänt

När jag kom hem idag låg Broder Elsa och sov. Klockan tio på kvällen. Inte för att han hade gått och lagt sig tidigt, utan för att han kände för att ta sovmorgon. Själv köttade jag igenom ett mysigt arbetspass på 12 timmar. Ett halvt dygn. Sjukt. Men värt. Imorgon är det jobb klockan 11-21, SOVMORGON yahooo! Jag vill också vara liten, gå i skolan och ha höstlov. Saknar fortfarande mitt blonda, långa hår. Sux to be me.

En grej jag har tröttnat på är otacksamhet. Det är så vidrigt och oförståeligt. Tror att jag har bestämt mig för hur kommande tid ska se ut. Im leaving. Men, för att sluta klaga och knyta ihop säcken: nu ska vi laga skitgod mat här hemma, me and my brother from the same mother så att säga. Upptäcker mer och mer för varje dag vilket brutalt geni jag är när jag står i köket. Som en riktig kvinna! Usch vad obehagligt.

Ett stycke helg avklarat

Kategori: Allmänt

- Fullsatt föreställning på Estrad. Sista någonsin. Känns förjävligt, men kul och skönt och olika.
- Halloweenfredag på 550.
- Tjock Halloweenfest. Aldrig sett något så äckligt i mitt liv tror jag. Men det var kul.
- Tittat på lägenhet. Känns jävligt bra. Vuxenpoäng så att det skriker om det.
- Matchvärd på Syrianska. Halleluja, amen och peace brother, skönt att de fick stanna kvar i allsvenskan. Annars hade det blivit blodbad och både pistol- och samurajsvärdsfighter i Södertälje. Sånt är enbart otrevligt faktiskt.
- Var utan min mobil i cirkus ett halvt dygn. Det absolut jobbigaste och obehagligaste och hemskaste jag någonsin varit med om (förutom när jag såg IT). Hur fan klarar man sig utan kalender, klocka, kontakter, alarm, musik etcetc? Fungerar ju inte.


Orkar inte vara sentimental och så vidare nu, det kommer säkert sen. Jobb 9-21 imorgon. Jag längtar..

Det finns en gud..

Kategori: Allmänt

.. och han måste vara skaparen av Cheez ballz. Finns inget bättre. Särskilt när det inte är jag som har köpt dem (((: Jag har en ny favoritlåt också: http://grooveshark.com/s/Me+Gustas+Tu/2zpae6?src=5
Me gustaaaaaaaa

Jobbade elva timmar idag, HAAARD WORKWORK for real, men vad gör man inte? Sen har jag inte mycket mer att dela med mig utav. Sitter och taggar Grease och Halloween. Kommer bli en tung men mycket gosig och trevlig helg!