ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Sista veckan

Kategori: Allmänt

Jag glider tub nu igen, en sådan okristlig tid på dygnet, det var det värsta jag jar hööööört nångång. Nåväl, hade världens mest oplanerade permis i helgen. Bestämde att jag faktiskt skulle åka hem så sent som i fredags. Våldgästade Seb och krigade igenom Paranormal activity med Bjarne och Tobbe när jag anlände till skönheten och kärlekens stad, Södertälje. Märkligt det där, den filmen blir vidrigare för varje gång man ser den. Eller så är det jag som blir mer och mer instabil i mitt förträffliga psyke. Det är ju också möjligt.

Igår hängde jag hos Seb halva dagen, diskade lite, smälte lite durkslag på spisen, glodde lite på animal planet. Så jävla gammal. Därefter lekte jag på Tom tits i väntan på att han skulle sluta jobba, kände mig som ett aspergerbarn när jag gick runt och tittade på saker för mig själv, men vad gör man inte? Sen lagade jag den godaste maten vi någonsin hade käkat. Händer typ varje gång, lyllos mina föräldrar som har ett sånt köksgeni till barn! Förutom när jag skär av mig halva fingrarna och så, men det sker ju inte allt för ofta.

På kvällen träffade jag den förtjusande Angelica. Promenix till Jätten, asmycket prat och ett försök till att se på film lyckades vi med. Jag tokdäckade dock i soffan, underligt det där.

Filminspelning under förmiddagen idag, och i eftermiddag glider jag tillbaka till Karlskrona för sista gången på obestämd tid. På fredag är det slut och jag kommer dö. Ni kan ju bunkra upp med kakor och B&J tills dess.

Hej jag har en rosa blogg

Kategori: Allmänt

Haha, pallar inte med mitt liv. Min bloggfan är fucking rosa. Nåväl, jag orkar inte göra något åt saken ändå. Får ta tag i det när jag har ordnat upp mitt liv tror jag.

Vilken awesome helg det har varit känner jag. Nöjd med mitt bokval liksom! Fast utan bok. Tack Angelica för att jag fick bo hos dig, trivs ju som fisken i vattnet i ditt hood! Och tack för att du vill leka med mig fastän jag sover som en gris, som det enastående sällskapet jag är!

Jag hatar livet ibland, särskilt när man får världens vidrigaste behov av att lira GH, och så har Murre snott med sig xboxet. Sånt får en att vilja hoppa från klaffbron i januari. Jag har dessutom inte lyckats hämna mitt bempabehov, så jag får snart en BF! Vill ha typ nordic water peace, eller baked alaska eller CHUNKY MONKEY MMMMH OMG. Känner att jag behöver bygga på inläggen med massor av trevligt fjoll nu mera, annars håller jag ju inte rosaglitterstandarden. Daah bitcheeeez, puzz hihi ;)

Min blogg är rosa...........DHiuDHANSpi09247094u2ö-

Kategori: Allmänt

Skjuter mig i huvudet snart. Hejdå världen.