ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Tusen poäng till Pi!

Kategori: Allmänt

Åh, jag blir så glad när filmer är sådär fruktansvärt jävla skitbra. Som Berättelsen om Pi. Sinnessjukt. I klass med Avatar, utan att överdriva. Så himla cool och häftig och fin och perfekt. Perfekt 3D, perfekt blandning av känslor, perfekt musik, perfekta bilder, perfekt huvudrollsinnehavare. Perfekta animationer. Perfekt berättelse. Alldeles perfekt. Väldigt klok, finurlig och sådär djup och genomtänkt, fast på ett skönt sätt. Åh, tusen toasters! Se den!
 

Mördarhäst och handikappad tjej

Kategori: Allmänt

Tjo alla brorsor! Ja, nu undrar säkert en del av er om det är jag eller min personliga assistent som skriver det här. Jag kan lugna er och berätta att det är jag! Jag är varken döende eller invalid efter gårdagens sysselsättning! Lyllos mig! Och någon personlig assistent har jag inte heller... För er som inte är helt uppdaterade på den fronten, så vurpade jag när jag åkte havremoppe igår igen. Den här gången råkade jag olyckligtvis krocka med en stolpe. Den enda stolpen på säkert sjutusen meter. Den ville hästfan att jag skulle kramas lite med. När jag lyckades komma upp på mina stackars ben igen kom jag att tänka på att min häst inte var i närheten, och inte min kollega Virén heller. Så förmodligen låg jag där och chillade ett tag innan jag bestämde mig för att jag kanske skulle ta tag i livet. Kort därpå var Virén tillbaka hos mig, och hästen kom ju förstås tillrätta strax efter.Förhoppningsvis skäms han fortfarande för sina hemska dåd. Hästen alltså. Virén var snäll och hjälpte mig tillbaka med hästen, fin kille! Sen började jag känna efter, och kom fram till att min axel och nacke mådde lite halvtaskigt. Åkte tillbaka till kasern med en polis som stannade vid vägen, bra timing! Och guess what? Jag behövde inte ha säkerhetsbältet på mig. FUCK RULES OH YEAH! Fick åka till Karolinska ganska direkt efter att kapten hade tittat på osmidigheterna. Prahl var världens bästa och körde mig. När jag traskade in med uniformsjackan halv på, tillsammans med halva ridutrustningen och berättade vad som hade hänt och hur jag mådde, kaosade dom på sjukhuset. Jag blev prio ett och fick ligga med en äckliga jävla nackkrage i fyra timma, samt ta en alldeles fruktansvärd mördarspruta. Skönt! Klippte sönder min fina fältskjorta gjorde dom också. Jävla fascister. Neee, dom var snälla. Efter min skiktröntgen av huvud och nacke konstaterades det att det var lugna puckar. Tur för mig! Och dessutom var det bara mjukdelarna i axeln och nacken som var trasiga. Vilken superman jag är, hård som sten! Prahl var kvar med mig under hela vistelsen och körde tillbaka oss till kasern igen. Vilken hjälte!
 
Nu är jag dock lite halvt handikappad, det var ju inte helt lätt att handla på systemet idag. Att bära en kasse och en platta med en hand var ju kanske inte en jätteenkelt lösning. Att ha en kines med sig var därför fantastiskt fördelaktigt! Och så är det ju tur att jag är så satans stor och stark, så att jag kan bita ihop ibland! För man ska inte klaga. Sånt är för fjollor. Precis som bloggar och tjejkvällar. Passar ju perfekt att jag ska iväg med Elv och Angelica till heron ikväll, kan man tycka!
 


 

Trollindianer och kaoshår

Kategori: Allmänt

Har vi dött och lever i matrix nu eller? Eller trollade indianerna oss? Och vart fan tog ledigheten vägen? Det finns så många frågor, men så få svar! Kom ju till Södertälje alldeles nyss, och idag glider jag tillbaka till Kavkas för att putsa och pressa lite, ta hand om min förtjusande utrustning inför en satans lång högvakt på Stockholms slott. Hurvas.
 
Jag har trots allt hunnit med ett par vettiga saker under veckan. Utgång på strippen igår, med Elv och Fors. Ungefär sjutusen år sedan, så det var ju alldeles fantastiskt nice! Malcom B var där och körde, and I was like: Who the fuck are you? Naeee, inte riktigt. Snarare: KÄNDIS COOLT OMG JAG RÖRDE HONOM!!!! Eller ja, inte helt och hållet så heller. Men nästan! Jag var sådär lagom insatt i X-factor, kollade på något avsnitt i början, när det var en gubbe som sjöng som Elvis. Killen med kollen här! Fast tjej liksom. Utöver det har jag hunnit fira jul gånger två (!!!!!), dels i Sumpan, där jag fick ett persentkort på H&M med batmanmotiv, vilket drog ner bedrövlighetsmätaren en bit! Och dels igår, med bästa kollektivarna, i Fridas bästa lya, med världens sämsta julmusik. Inget större fan av julen, som ni kanske vet. Oliver kallar mig Mrs Glinch, och det ligger något i det. Jag har dessutom spenderat sisådär åtta timmar hos frissan. Tre som slutade i totalt kaos, varpå jag var tvungen att ringa till Angelica och gråta som en förkrossad 13-åring som blivit av med både sina snodda cigg och sin magic crystal från Ronna. Nu kanske ni sitter och tänker för er själva, att "så illa var det väl ändå inte?". Men jag kan tala om för er, att när ni har föreställt er det värsta i era liv, det gräsligaste och mest absurda ni någonsin kan tänka er - så var det värre. Jag var så obehagligt nära att förverkliga de där kommentarerna man slänger ur sig ibland, sådana där dagar då håret inte samarbetar - "jag ska fan dra en snagg". Som tur var, har vi faktiskt ett par kompetenta frisörer här i Södertälje - av de sju miljarder som finns här. Så igår, dagen efter katastrofen, fem timmar och 6000 spänn senare, ordnade det sig.
 
För att göra mamma glad ska jag fortsätta städa här hemma nu, så att jag kan lämna stället utan dåligt samvete eller märkliga förbannelser över mig. Nu låter det som att morsan är mama voodoo, men riktigt så illa är det kanske inte. Men man vet ju inte med dom i den där åldern!