ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Femte veckan

Kategori: Allmänt

Min första fraktur, woooh score! Bra start på veckan att sova 3,5 timmar efter en liten snabbvisit på Karlskronas akutmottagning inatt. Som tur var följde Lollo med och satt tappert och väntade med mig, vilken hjälte! Vi konstaterade ganska snabbt att det är den mytomspunna mördarkråkan som är i farten igen.. Lömsk rackare den där. Cirka två timmar, två sprutor smärtstillande, ett recept på fyra mediciner och ett papper från försäkringskassan senare fick vi glida tillbaka till basen igen. Sleepover i grannlogementet gjorde situationen kalasmycket bättre och idag får jag vara forever alone när de andra fysar. Så går det när man hostar uppenbarligen. Så gör inte det, tips från coachen.

Andra permissionen

Kategori: Allmänt

Vilken fantastiskt aktiv uppdaterare jag är märker jag! Känner hur den här ofrivilliga antimobil- och facebookterapin fungerar obehagligt bra. Kan liksom lämna mobilen i skåpet under dagen och bara tycka att det är halvjobbigt. Sen när man väl kommer tillbaka till logementet är man för trött för att ens tänka tanken av att skriva i bloggfan. Eller så är man upptagen med annat.

Permission nummer två är slut och jag ska snart rulla från centralen till arlanda. Hann träffa kollektivet den här gången, inte så länge, men lite i alla fall. Sjukt att komma tillbaka till lägenheten efter en hel månad. Det blev pizza med obligatoriskt ost-avskrap, böghög, pussar&kramar och nintendo 64 i bakgunden. Fint.
Firade tant Elsas myndighetsdag i sumpan igår också, jättenyktert pga sjukdom och eländighet. Så det blev en vit helg trots allt. Och blev jag friskare för det? Nej, inte ett smack! Jävla påhitt det där..

I veckan som kommer drar vi ut i fält igen, den kyliga versionen av helvetet; Kosta. Avlider jag inte så överlever jag helt enkelt. Det återstår att se. Fan vad jag älskar twilightfilmernas soundtrack. Sammanhängande som få, jag vet.

Tredje veckan

Kategori: Allmänt

Jag orkar verkligen inte skriva ett sånt där betydelsefullt och intressant inlägg om hur den senaste tiden har varit. Kom hem från helvetet Kosta idag, har varit de kallaste, hårdaste och otrevligaste 6 dagarna i mitt liv, förmodligen. Och det var bara en uppvärmningsvecka, känns olidigt bra. Vill bara sjunga Halleluja och skrika price the lord! Mina knän är sönder och jag är redigt förkyld, besökte en mysig liten vårdcentral i en yttepytteminimicrostad två gånger på samma dag, men blev inte klokare för det. På tisdag drar vi ut i fält igen, sen är det permis i helgen. Hurraaaa! Matkoma nu efter hundra ton chokladpudding, jävlar vad bra jag jobbar på min fetma! Vet ej vad som händer ikväll, däcka i stensängen som just nu är på samma nivå som en från Carpe diem för 70tusen. Jaja, lyllos bloggen som blir uppdaterad! Adios!