ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Skor, spöken, mat, kompisar och sånt

Kategori: Allmänt

Jag hatar rea. Det är så lömskt och hemskt och vidrigt och alldeles perfekt och underbart. Farligtfarligt, men härligthärligt liksom! Lyckades behärska mig när jag såg att Nelly hade imbatrevlig rea, och dissade det totalt. "Måste spara pengar" tänkte jag, duktig som jag är. Sen hittade jag en ruskig, nästan bisarr hemsida, och köpte sex par skor och en klänning (sorry morsan, jag vet att det svämmar över). Sånt som händer.
 
Igår lekte jag med Glurpen och Julia. Vi käkade fruktsallad och gick på Mc Wrap-jakt, helt fantastisk tisdagsunderhållning! Vi såg även på Harry Potter, hör och häpna! Detta resulterade i att vi somnade på soffan, fast det kan eventuellt ha att göra med det massiva matintaget under dagen också. På kvällen anslöt sig Kalle, Oliver och Tova. Uppfinningsrika och bejakande som vi är, ägnade vi kvällen åt att prata om spöken och att bli ytterst blöta av regnet.
 
För övrig är frysta hallon med vaniljkesella jättegott. Så att ni vet det.

Maktövertag och sånt

Kategori: Allmänt

 
Det regnar som fan, på heltid. Lyllos alla vampyrer och emosar. Undrar om det blir någon ordentlig sommar i år.. Jag förmodar att svaret är nej, med tanke på att vi lever i ett land där isbjörnar och pingviner strosar omkring på gatorna. Skönt att jag, Fors och Elv gittar till Greklandet inom en snar framtid. Man kan ju alltid hoppas på att deras ekonomiska situation kaosar ur totalt när vi tittar förbi, så att vi enkelt och smidigt kan ta över makten och bli kejsare/presidenter/kungar hela högen. Det är så praktiskt att ha planer och struktur på hela livet, allting blir så mycket enklare då.
 
 
Jag vill köpa hundratals ton skor, och kläder, och utlandsresor och bilar och andra haxxiga saker. Men jag är duktig och sparar, för i höst ska jag get the fuck out med Bella. Fan vad nice. Tills dess knegar man på som en riktig kobonde. Och hittar på underliga saker för att inte fasta i en ond och fruktansvärd göra-samma-sak-till-jag-dör-cirkel.

Galet skillat

Kategori: Allmänt

Känslan som uppstår.

Man går för sig själv på kvällen, det är ganska mörkt och man har aspassande musik i lurarna. Det är dessutom kallt, så man knatar på ganska fort för att komma hem snabbare. Plötsligt upptäcker man VÄRLDENS brutalaste vattenspridararmé framför sig, som sprutar ut sitt hemska, blöta och kalla vatten tvärs över hela gångvägen. Det blir den mest intensiva och svåraste uppgiften i hela livet, att ta sig förbi utan att bli träffad - utan att faila. Fäster blicken på fienden, fokus till 100 %. Det man har framför sig är typ bossen i vattentemplet på Ocarina of time. Stannar upp. Självklart går allt i slowmotion och egentligen zoomas bilden in på en liten svettdroppe som rinner ner för pannan, medan pulsen dunkar hårt som fan. Man drar ihop fingrarna, ett efter ett, tills nävarna är knutna, blinkar en gång och spänner ögonen ännu hårdare. Sen lubbar man fort som fan, ser livet passera, håller andan.

Shit alltså, det kändes ungefär likadant som när man var liten och klarade den feta nedförsbacken, utan att flyga över kanten, på regnbågsbanan på Mario Cart 64. Mad skills.