ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Vettefan vilken vecka det är ens

Kategori: Allmänt

Först vill man hem och aldrig komma tillbaka, sen vill man aldrig någonsin åka här ifrån, sen undrar man vafan man gör här, sen får man ångest för att det bara är tre veckor kvar, sen vill man gömma sig och gräva ner sig och enbart syssla med kontorsarbete i hela sitt liv, sen vill man bara ut och skjuta och smutsa ner sig och svettas. Och där emellan äter man sjutusen pannkakor, jobbar på bonnbrännan och skriver skyddsvaktsprov. Bland annat. Skrev på ansökan till nationella skyddsstyrkorna idag, men inte i Blekinge. Tyvärr.

Är så äckligt trött på kvällarna nu, och mobilen är inte lika viktig som den en gång var. Kors i taket, var är världen på väg?! :'(

Permis i Karlskrona i helgen, tungt mannen! Blir askalas med utgång och fjärde plutons elit. Ni där hemma får den äran att träffa mig under påskhelgen, typ fem dagar dessutom! Ojojoj vad ni längtar! Jag med. Adios mongos!

Jag bitchblickar fan mänskligheten

Kategori: Allmänt

Jag hade en gång ett mål med min extraordinärt kloka blogg. Jag tänkte att jag aldrig skulle bli åldern 13 identifierad och skriva hatiska texter om halvutpekade personer. Texter som inte nämnde några namn, men ändå var för uppenbara för att inte tas som hintar av berörda personer.

Nå, alla drömmar och mål är helt enkelt inte till för att uppnås. Jag får väl sakta men säkert börja kravla mig ned mot ett stadie besudlat av pinsamma åsikter om i princip allt och alldeles för mycket solpuder. Snart kommer väl låttexter trilla in också. Och citat från Twilight. Eller varför inte OC eller OTH? Gud börbjude förfan.

Hur som helst:
DU ÄR SKITJOBBIG!! Äckliga, superpåfrestande idiotindivid. Lär dig att förstå mänskliga signaler förfan.

Se på fan. Jag tror att det räckte. Tänk vad tretton små ord kan göra. Hurra för damp i skriftlig form. Och är jag kvar på samma awesomenivå som förut? Ja. Klart som fan jag är. Tjarå!

Permission tre slut

Kategori: Allmänt

Nu gick livet lite för fort igen känner jag. Tredje helgen hemma i Södertälje är redan slut. Kändes som att jag nyss satte mig på planet hit. Fredagen spenderades hos bästa Angelica, tillsammans med Mathilda, Olivia, Rebecka, Carro och Empa. Enastående trevlig kväll med alkohol samt Med andra ord. (världens bästa spel, jag tar er alla, bitcheeees. Jag lät dock Angie och Olivia vinna pga den sistnämndas svårhanterade förmåga att förlora. Enbart därför. Snäll som jag är) Vi fick senare på kvällen finbesök av Bedo & Bello. Jag som vanligtvis går och lägger mig innan elva-tolv nu för tiden toksomnade på soffan, men krigade mig upp för nattdonken, naturligtvis!

Helgens wow-händelse blir utan tvekan min tappra insats i tvsoffan. Ett helt avsnitt av Melodifestivalen krigade jag mig igenom. Det trodde ni inte va? Nej, inte jag heller. Jag tänker nog lämna ämnet där, så att ingen liten schlagergosare sitter och blir ledsen. Man får gilla vad man vill. "Vi gillar olika!" som man säger. Eller fika, det går också bra.

Mamma var uppenbarligen hemma den här helgen, had no idea faktiskt. Så det blev bonus att komma hem till vita huset, hurraaaa! Man kan alltså sammanfatta helgen som värd, trots alldeles för snabba träffar med folk (GLURPEN, Cissi, Henke & Lars). Man märker lite tydligare hur jävla skitmycket man har saknat folk när de bara dyker upp och försvinner sådär. Det suger. Jag saknar mina kollektivmänniskor. En del hann jag inte träffa alls, trots att de var inplanerade. Nåja. Det kommer fler helger, och efter utbildningen har jag förmodligen hur mycket tid som helst. Tänkte nämligen blir mångmiljardär och glida genom hela livet. Allt blir troligen mycket enklare då.