ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Skor

Kategori: Allmänt

Hmhmhm, beställde nyss lite grejer från Nelly. Lyckades klara mig med fyra par skor. Ganska duktig. Kan vara för att jag har planerat en tripp till Skopunkten snart också. Eventuellt. 
 
Jag kom på mig själv med en grej. Jag använder nästan aldrig mina finafinafina skor. Eller jo, ibland.. Men alldeles för sällan. Knatar mest omkring i converse som vilken mupp som helst. Jättedumt.
Sedan har jag ju förövrigt en förkärlek till fulsnygga skor. Och när jag väl får hem dem, vågar jag inte använda dem för att de ibland råkar vara lite mer fula än snygga. Dessutom kan jag tycka att det lite halvt problematiskt att jag oftast blir 185+ i de som oftast är allra bäst. Och det må jag säga, att det inte alltid är så kul att se ut som en jävla avatar fast oblå och utan världens längsta fläta. Och med fem fingrar. Så jag kanske har några par som bara står och samlar damm. Men de är ju fina att titta på.
 
 
Här är ett riktigt praktexemplar på fulskor. Och jag är så kär så.

Aidsmattor och sjukhus

Kategori: Allmänt

Its lördag, lördag, gotta get down on lördag! Fett unik tjej som skriver egna låttexter och så vidare. Blev nyss väckt av att rikspuckot Millie våldgästade min säng och gav mig en uppfriskande dregeldusch. Soft.
 
Jag var ju på kryssning i onsdags, med sällskap av en bedårande skara bestående av Fors, Kim, Lucas, Kalle, Dompa, Axel och Erik. Ytterst trevligt! Finns väl egentligen inte så mycket att säga, förutom att vi var ovanligt våldsamma mot varandra. Kärleken flödar! Dompa lär åtminstone ha både den ena och den andra sjukdomen efter en åktur på den aidsfyllda heltäckningsmattan. Jo, sen fick vi faktiskt äran att vara med i Aladdin's musikvideo som de spelade in. Kan tänka mig att jag får många dyrkande fans efter det.
 
Igår var det fredag, och jag spenderade denna ack så ädla dag på ett alldeles fantastiskt bra sätt. Fem timmar på akuten. Med Elias som var halvt döende. Fast det tyckte ju inte doktorerna uppenbarligen. En av dem ursäktade sig och sa att hon hade fått hinder och inte kunnat komma in till oss direkt, och skyllde på ett trauma utanför. Jaha? Vi fick ju fan också uppleva trauma?! Vi käkade inte på typ arton år? Och jag fick sitta alldeles själv i ett äckligt väntrum och titta på tv4-nyheterna. Jag hatar nyheter. Jag fick till mig fördel sällskap av en bunt zigenare som tjattrade så högt att jag var tvungen att lyssna på musik högt som fan, för att inte gå berserk och typ döda någon. De hade dock en sjukligt fet unge, som köpte upp ungefär alla kalorier som fanns på sjukhuset. Det var ganska underhållande.
 
Och just det. Fick höra ett par ypperligt vackra visdomsord under kryssningen, vet dock inte vet som slängde ur sig det. Men applåder, blommor och tårta till den som känner igen sig själv i utlåtandet: "Alltså no offence, men jag kan leva utan skåne". Åh, vad fint sagt.
 
Ett par dräggiga bilder kan jag ju slänga med också, här får ni extra!
 

 

Gittar från lägenheten tjarå

Kategori: Allmänt

Tjo bre. Drar in till stan med Fors och införskaffar livnödvändiga ting inför kvällen. Blir asbra. 
När vi kommer hem ska vi leka med kinesen i våra liv, åh vad romantiskt!
Kolla på den här medan vi är borta, och sakna oss inte allt för mycket.

PUSS!
 
Och ne, jag bor inte i lägenhet. Men det är coolt att citera Mange Schmidt.