ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Kompisar och starwarsmuppar

Kategori:

Hejhej alla mina vänner! Gissa vad jag gör? Ne, det är förstås inte så himla lätt att veta. Jag tittar på tv. Det händer inte så ofta. Men när det är en hel drös starwarsnördar som svarar rätt på ALLA frågor som ställs, frågor som förmodligen inte ens produktionsteamet kan svara på, så kan man ju inte låta bli. Sen ska jag kika på Biggest looser, och tycka lite synd om alla noobs - för att sedan känna igen mig och istället tycka synd om mig själv!

Idag flyttade mina fantastiska gamla rävar, Mommi och Palmis, hit till tokstaden. Hela vägen från Sveriges sydligaste delar, där alla pratar roligt. Jag är så himla nöjd! Mitt jobb blir ju bättre och bättre, när jag redan är omringad av awesomemänniskor, och så trillar det in ännu fler!

Tänkte bara säga det. Planerar att slänga in ett inlägg senare i livet, med piniga bilder från kryssen som jag, Elv, Fors och Angelica trillade omkring på i fredags. Spännande vaaaa?

Nu vann en brud starwarsprogrammet. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.

Ahmen tjarå!

Lyllos allaaaaa!

Kategori:

Nu skulle man ju kunna säga att jag är tillbaka på bloggfronten, döpa inlägget till back on track och se fram emot en aktiv och regelbundet uppdaterad blogg igen.. Men vid det här laget vet väl de flesta att det inte funkar så. Jag är uppenbarligen ingen bra bloggare. Gud så tragiskt!

Men för Angelicas skull tänkte jag att det kunde vara trevligt med ett inlägg i alla fall.
Fast jag orkar egentligen inte skriva något vettigt nu märker jag, så ni får nöja er med att veta att jag äter suuupergod frulle! Det händer inte så ofta! Sen att klockan snart är 14 på en torsdag kanske har en del med saken att göra.