ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Dagens obsevation

Kategori: Allmänt

Julen är fan inte god - I N T E god, inte någon jävla stans - när äckliga, hemska, vidriga, efterblivna, skabbiga, VÄRDELÖSA SLYN-SL är inblandade. Just sayin'.

Crazycatladyjul och världens jobbigaste lek

Kategori: Allmänt

Klockan är inte ens ett, och jag har redan lyckats gråta bort sminket och kommit fram till att en julafton ensam med två katter, utan möjlighet att gå utanför dörren, kanske är det jag vill trots allt. Med nudlar som basföda. Det är något särskilt med julen!

Det där gick ju över som tur var. Men för er där ute som har funderat på att testa den här nya spännande leken Nyckeldrama, som tänker att det är en bra idé att ta med sig alla befintliga nycklar till hemmet med en självlåsande dörr, förflytta sig 20-30 mil och lämna
en stackars hjälplös människa kvar- dont! Det är ganska ovärt. Tips från coachen!

Sitter nu här som självaste tomten på pendeltåget till orten. Men alla paket till två olika familjer i en fet ikeakasse. Fint skare va!

Ha en fin jävla jul allihop!

Haaaappy New Juul!

Kategori: Allmänt

Goder afton, goder afton, både herre och fru och allt där emellan! Nu har det snart gått en tolftedel av julafton och jag sitter uppe och ordnar de allra sista julklapparna.

Katterna har levt rövare och hjälp till att slå in paketen, det där med presentsnöre verkar populärt! Men efter lugnet kommer stormen, och det betyder såklart att motsatsen också känns rimlig. Nu är det midnatt råder, tyst det är i huset här hemma. Förutom min nya lilla högtalare som för tillfället smörjer våra ludna små öron med ljuv julskrillex och dylikt. Kunde inte riktigt låta bli att köpa den i julklapp åt mig själv idag. Den är ändå utnämnd till årets julklapp 2013 (på designtorget), bara det säger ju en del! Under dagen har jag dessutom inhandlat de sista nödvändigheterna inför Kubaresan. Såsom nackkudde till planet, två tuber aftersun, en adapter, en nyans mörkare BB-cream (vore ju dumt med en kräm anpassad för mitt likbleka face när brännan mot all förmodan skulle komma, vill ju inte se ut som varken clown eller emo), samt en tredje tub handdesinfektion. Nu är jag snart redo för some caribbean new years maddafakking imbashit! Ska bara välja vilka skor jag ska ha med mig... Och packa klart. Hehe.
Imorgon kommer jag att befinna mig hemma, på pendeln, i Södertälje, på pendeln, hemma, på tuben, i Sumpan, på tuben och hemma. Det blir fint!