ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Frågor och knän

Kategori:På senaste tiden har jag börjat tänka sådär jobbigt mycket. Analyserar saker som förut bara gjordes, utan att ägna en tanke åt det. Saker jag gör, andra människor, hästarna såklart, vädret till och med. Så himla onödigt. Det är inget bra tillfälle att börja hålla på så, eftersom att intresset för annat väcks så lätt när man väl är igång. Vad gör jag här? Vad får jag ut av det där? Vilka konsekvenser blir det? Varför gör han så? Vad ligger bakom att hon rör sig just på det viset? Konstigt, tycker jag.

Idag var jag hur som helst hos sjukgymnasten som fick vrida och vända på mitt knä. Det är inte jätteschlaifat, men han tejpade det på något visst sätt, så att hela knäskålen flyttade sig. Så ska jag gå omkring i två veckor nu. Känner mig som ett sär. Väldigt obekvämt.

Jag fyller år snart

Kategori:Jag vill ha en sån jättemycket. 6e augusti it is! Eller namnsdag, 20e maj.

bra dag och så

Kategori:

Alltså äckliga jävla fittblogg. Uppenbarligen ska jag inte blogga. Vad jag än skriver fuckar det alltid ur och allt försvinner. Bra. Fantastiskt. hatar min blogg. hatar mitt liv. hatar mitt jobb. hatar vintern. hatar hästar. ska fan skaffa mig ett barn, förstöra mitt liv och börja leva på bidrag. inte ens versal efter punkt kan den lyckas med. Äckliga jävla helvetespåfund. Spö ska han ha. gå och dö.