ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Jan. 24, 2013

Kategori:

Sommaren är så sjukt räddad, igår bokade jag och Fridorna en Rhodos Beach Party-vecka. Precis så som man vill att semestern ska börja. I år får vi dessutom sällis från ett gäng sköna brudar från Öret! Och det kommer bli precis lika awesome som förra året. Om inte bättre. HURRAAA!

Såna där estetiska saker som gör mitt liv

Kategori:

Idag är det rep, vilket gör livet lättare. Inte för att mitt liv är särskilt jobbigt, men om så var fallet, hade repen varit en bidragande orsak till att jag hade valt att inte hoppa från klaffbron. Och dansträningarna. Och det faktum att jag har fått en en plats på Kulturma för lektioner i enskild sång. Lyllos!

Trasigt och oskönt

Kategori:

Ååh min stackars kropp! Har blåmärken på märkliga ställen och lagon oskön träningsvärk efter träningen igår, och mina händer faller sönder av torrhet! Stackars mig..
Idag var det mer kaos än vanligt i ridtältet. Tre stycken blev avkastade, på en och samma lektion. Som tur var dog ingen. Då hade det blivit en sådan fasansfullt dåligt stämning tror jag.

Jag skriver inte så mycket om arbetet just nu. Dels för att ni skulle få läsa ungefär samma sak dag ut och dag in i sisådär sex veckor framåt, och dels för att jag tycker att det verkar så himla tråkigt att bara höra om dödsångest och elände hela tiden. Så, där fick ni en liten update om the wonderfull life of Carolina Mäcs och hennes fantastiska hästar, som onekligen har som fritidsintresse att äta upp folks fingrar och dylikt. Ne, så olidligt är det inte.
Men nästan.

Nu ska jag borsta tänderna. Så hygienisk är jag. Adios!