ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Jag fyller år snart

Kategori: Allmänt

Alla vet ju redan att jag vill ha en hundbebis, en Dodge Ram, ett par miljoner swedish crowns, ett sånt där sött rävdjur, femårsgräns för barn att vistas på offentliga platser, världsfred och så vidare. Men visste ni att det finns en till grej som jag ofta går och funderar på? En bagatell egentligen, men något som inte riktigt vill lämna tankebanorna som kretsar här uppe i hjärnus plexus? Det heter så, jag lovar.

Jag har varit på den här arbetsplatsen tillräckligt länge för att kunna ha skaffat en unge sen jag började. Av alla tiotusentals människor som har sett mig och resten av min pluton utföra våra fantastiskt fabulösa - och något märkliga - shower på yttre borggården, har antalet anhöriga varit noll. Zero. Ett sådant faktum kan jag tycka kännas lite tråkigt. Visst är det kul med tyskar, ryssar och asiater också. Men det är svårt att kunna prata om det med Olga och Vladmir, när dygnet är slut. Det vore märkligt om Hariku med kameran runt halsen skickade en bild till min mormor i Dalarna, för att visa hur jag ser ut om dagarna. Det är också krångligt att kunna hålla det man sagt, och skicka bilder till släktingar i Skåne, med tanke på att inga bilder har tagits. Så kanske är det något i den stilen som egentligen står högst upp på önskelistan. Och saker till den nya lägenheten. Eller presentkort på praktiska vuxenställen, typ Ikea och sånt där. Folk har ju ingen smak nu för tiden, så det är alltid bäst om vi får välja våra hushållsartiklar själv. En jorden runt-resa vore hygglo också!

Hoj!

SE OCH LÄR!!!

Kategori: Allmänt

Snubblade över en häpnadsväckande aha-upplevelse här om dagen. Från 9gag såklart. Den talade till mig, så att säga. Här har ni det, den enkla förklaringen till varför dessa små äckliga varelser inte någonsin i hela mitt långa liv kommer bli tilltalande. Ack, vilken ögonöppnare.Uppdatering från Dalarna

Kategori: Allmänt

Hej alla vänner och alla som jag känner! Jag orkar inte skriva ett långt och förklarande inlägg, men lite bilder kan man ju alltid bjussa på! Fett hygglo! Vi har det bra som ni ser, och jag vill inte åka hem. Hejdå!