ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Back on track och jobbgrejer

Kategori:

Shit pomfritt (aa, det stavas så i det sammanhanget, för annars läser man det ju som pommes-frittes, påm-es-fritt-es, och det rimmar ju inte. Herregud. Om man inte väljer att säga shites pommes frittes förstås.), vad jag har hittat tillbaka till bloggen nu känner jag. Ibland går man ner sig lite på bloggfronten, och lägger den på en dammig hylla någonstans, så att man måste ställa sig på tå för att nå den. Nu har jag gjort det, och det är ju bra! Det behöves kanske ett par nya skor. Eller två. Eller fler.

Hur som helst. På jobbfronten har vi fullt upp med helt andra uppgifter än vad schemat säger, så de planerade karbinutbildningen har lagts åt sidan tills vidare. Nu är det puts av kängor och förövning inför ceremoniella händelser på heltid. Det är svinigt kallt att vara utomhus om dagarna, trots att vädret är kalasfint för det mesta. Först på fredag nästa vecka får jag helg, efter 11 arbetsdagar. Vilken tur att jag är en sådan förskräckligt oambitiös människa som inte gillar att hålla mig sysselsatt, så att jag kan ta det lugnt och göra ingenting då! Ellerrrrr..?

Och självklart, skev som de flesta andra människorna, saknar man hästarna nu. Det är konstigt, tycker jag.Grattis till mig själv!

Kategori:

Man kan ju faktiskt säga att det är internationella lyllos-alla-dagen idag. Och jag kan tala om för er, att just precis den fantastiska dagen, kan infalla lite när som. Det är praktiskt, tycker jag! Dessutom resonerar jag lite såhär, att ett par par (höhö hajar som hajar och får får lamm) hit eller dit, kan ju inte skada. Och för att inte glömma, så måste jag faktiskt belöna mig själv lite extra den här månaden, med tankte på de fem övertidsdagarna jag krigar mig igenom. Därför har jag två par sneakers på g också! Det är bara så himla jobbigt att välja färg ibland. Jag vill ju helst ha alla på en gång. Dessa är nu påväg till mig, och jag är extra kär i de blå. Lylloooos!


Det här är till just dig

Kategori:

Du som läser det här, just precis DU, som av någon besynnerlig anledning kände för att klicka på en länk på facebook. Antingen tänkte du "Yahoo, nytt inlägg! Det var väl tamefan på tiden!" eller så gick ditt skvallersinne igång "Åh, länk. Någon delar med sig om något. Nytt att läsa om för att sen prata om. Eller vadå? Just mig? Vad har jag gjort?". Antingen något i den stilen, eller så har du inget liv och klickar omkring på internet för att tiden ska gå. Hur som helst, så vill jag att just du planerar in en sak i ditt liv. Ingenting viktigt egentligen. Nästintill en bagatell. Jag vill att du, senast den 25e den här månaden (därefter finns det inga ursäkter), klickar hem ett par såna här till mig. Storlek 38. För att göra världen timm en bättre plats. Tack för att du är du.