ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Godnatt och hjärtesorg

Kategori:

Alla postpass för den här vakten är avklarade, guud så dejligt! Måste bara få öppna mitt hjärta och uttrycka ett par jobbiga känslor som jag inte kommer ifrån. Jag har hört att det är nyttigt att skriva av sig om det är något särskilt som känns jobbigt att prata om, nämligen. Det är faktiskt så att Rut och Gösta struntade i mig resterande av mina timmar vid vår fina mötesplats. Det tyckte jag kändes väldigt tråkigt! Nu säger jag hur som helst schlafen sie gut och kör igång labyrint på spott i fejjan! Tjo!

Jättepaddor och praktfulla kärlekspar

Kategori:

Godmorgon alla mina bästa vänner, vanliga vänner och mindre bra vänner! Några ovänner har jag dessvärre inte.. Eller har jag det? Om någon är mer beläst på just det ämnet så får ni hemskt gärna dela med er av nyttig information!

Jag antar att ni där hemma ligger och småsnoozar fortfarande. Eller sitter du och instagramar din frulle kanske? Själv har jag redan varit vaken i tre och en halv timme. Jag har faktiskt hunnit med både det ena och det andra redan! Beskådat tusentals fluffiga ankabebisar, sjungit en och annan julsång och övriga truddilutter (förfärligt fult ord för övrigt) (tusen F i samma mening). Fått två hjärtattacker på grund av ninjahaxxig självgående gräsklippare. Såg ut som världens största padda vid första ögonkastet, klart att man blir rädd liksom!

Igår fick jag dessutom bekanta mig med ett kärlekspar. En mammagås och en pappagås. Inte vilken gås som helst heller, utan den praktfulla vitkindade gåsen. Det ni! Jag måste säga att jag har ett mycket lärorikt jobb. Hur som helst, jag döpte dem till Rut och Gösta, och nu är vi best friends for ever!

Förortskrig och affärsresa till tälje

Kategori:

Hela väääärlden brinner! Särskilt bilar och liknande i Stockholms trevliga förorter. Jag tycker såklart att man får gilla vad man vill, så känner man att det är skoj att leka valborg så är det lugnt för mig! Men det kanske är lite taskigt att låna andras bilar, kanske borde man använda sin egen som bränsle istället. Fast det är klart, har man ingen egen blir det ju svårt. Då är det eventuellt mest rimligt att ta någon annans.. Eller åh, vad vet jag? Jag är ju ingen politiker, så sådana djupa och viktiga frågor borde jag förmodligen inte ägna mig åt. Istället glider jag till ljuva Södertälje och hämtar ut mina supersmarta glajjer samt ett paket från Nelly. Hoppas bara att Ica och Smarteyes inte blivit nedbrända eller attackerade med ak47or eller liknande. Fast det är klart, om så var fallet hade nog Facebooks supersnabba nyhetsflöde redan uppdaterat mig om det!