ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Virkpinnar och smuggelvodka

Kategori: Allmänt

På senare dar (jo, man säger så när man är gammal) har jag gjort en fasansfull upptäckt. När man ska fylla i sitt födelsedatum på en internetsida, och årtalen redan finns i en slags "bläddermeny", så är året 1992 så fasligt långt ner. Det är så väldigt, väldigt långt till år -92. Det tar ju nästan flera minuters bläddrande! Förut fanns årtalen bara där, utan att man behövde ägna en tänka på skrollen.
Nej, det känns inte bra det här. Och att folk vräker ur sig saker som "tog nyss min första 00a", gör inte saken bättre. En unge tänker jag. En lillesyrra. Född på 2000-talet. Fan vad äckligt! Men så slår det en att de här "ungarna" är precis lika gamla som vi var när vi gick im högstadiet och var ascoola. Körde moppe utan varken hjälm eller körkort. Drack fulvodka och utgången Spy från Ronna. Gled omkring och var kär i snubbar som var lika gamla som dom man nu räknar som feta, äckliga pedofiler. Vadå fräsch? Hon är sju år yngre än dig fritzljävel!? Som att man brydde sig om det när
man var imbafjortis? Det var ju ascoolt om han var över 18. En och annan körkortsinnehavare behöver man ju i sitt liv! Kunde han handla på systemet också var det ju ett plus i kanten! Nej fyfan, HURVAS! Det här håller ju inte. Var är mina virkpinnar?
Kommentera inlägget här: