ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Mördartortyrsbehandling

Kategori: Allmänt

Jag var nyss och gjorde en mysig, skön och avslappnande SPA-ansiktsbehandling. Enligt mina förväntningar. I själva verket blev jag lagt på ett tortyrbord, där en kvinna försökte
flå mig levande, fräta bort mitt ansiktet. samt bryta min näsa. OCH INGEN FÅR RÖRA MIN NÄSA!?? Jag avlider om någon gör grisnäsor eller böjer på dom åt något fysiskt opassande håll. Och jag blir knivskuren, spottad på och begravd levande om denne någon är jag. Jag vill kräkas nu. Ville bara berätta det.

Titanicsorglighet och mördarkollegor

Kategori: Allmänt

Det har varit lite öde här på sistone. Ekar det inte lite mellan väggarna? Blåser det kanske till och med förbi en sån där rund, torr liten ökenbollsbuske? Hur man än väljer att tolka den dödstysta frånvaron, måste man veta om att det är helt normalt. Allting du tänker är normalt, särskilt i din ålder. Så är det.

Under de senaste dagarna har det uppstått tumult i mitt liv. Alestam har lämnat min sida på kavallerikasern för att utforska livets goda stunder i det civila drömlandet. Min bästa stridsparskamrat, som kommer att förbi min sådan, vare sig vi är i olika grupper, olika plutoner, olika förband, olika arbetsplatser eller olika städer. Vapendragare sedan första dagen på antagningstesterna i september 2012. Det var sorgligt och jag har nu hamnat i klimakteriet.
Jag har dessutom lyckats faceplantea från en häst igen. Samma fina häst som kastade av mig två gånger under mitt debutridpass på livskvadron. Schysst snubbe som skämmer ut sina kollegor sådär. Han och jag gillar varandra extra mycket nu.
Sen har jag skaffat en frys och viktigt innehåll till den. Till exempel en GB klassikerbox. Livets viktigaste föda faktiskt. Hejdå.

Traumatiska nyheter

Kategori: Allmänt

Ernst Kirchsteiger's älskade katt Gottfrid är död. "Jag fällde en liten tår" berättar han för mig på msn, där vi brukar vardagschatta. Det är synd om Ernst i dessa mörka tider. Gottfrid började balsansera på den svajiga livlinan, redan som kattunge, då han rymde hemifrån, rebellisk som han var, och kom tillbaka med bara ett halvt vänsteröra! Utöver det tappade han ytterligare ett par av sina forna nio liv 2008, då han var med om en riktigt traumatisk olycka - han blev attackerad av en duvhök. Riktigt otäckt! Ernst berättar att han gick ge sin älskade vän penicillin, i hela tio dagar!

Hoppas att Gottfrid har det bra där borta på andra sidan av regnbågsbron och att han en vacker dag återförenas i en trädgård någonstans.