ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Hjärnkladd, skrubböverflöd och kattutveckling

Kategori: Allmänt

Hejhejjjj.

Bihålorna, jag och katterna får passa på att önska er en kalastrevlig lördag innan klagosångerna börjar! Halva mitt face är typ bortdomnat och uppsvällt, im so fancy! Undrar om det är såhär fantomen på operan känner sig. Ska börja sjunga opera för Svea, så kanske jag också blir askänd och får en musikal baserad på mitt liv. Jag har inte åstadkommit särskilt mycket en dag som denna, främst för att mitt huvud sprängs när jag lutar mig framåt eller tittar neråt. Så sjukt tråkigt att behöva torka hjärbsubstanser från väggarna känner jag, så jag låter bli helt enkelt!

Nåja, några kartonger har jag faktiskt packat upp under dagen. Mest badrumsgrejer, eftersom att det fanns mest av sånt. Man skulle ju kunna fråga sig om man egentligen behöver sju olika bodyscrubs, men det är skillnad på behov och begär hörni! Smart drag av mig att packa ner tre flaskor badskum, en förpackning badsalt och två badbomber också. Särskilt bra att ha om man inte har något badkar längre! Ansiktskrämer, -rengöringar och -masker tänker jag nog låta bli att gå in på faktiskt.. Badrumsskåpen är proppfulla nu hur som helst, och jag vet inte riktigt var jag ska göra av allt som inte fick plats, men det är en världslig sak!

Någonting som förresten är himla kul är att Shadow the thuglifecat har börjat socialisera sig på en helt ny nivå under de senaste veckorna. Jag hade nästan räknat med att hon skulle krypa tillbaka in i sitt skal lite nu i samband med flytten, men tvärtom chillar hon omkring på öppna ytor utan att gömma sig och kommer upp i sängen och tupplurar ibland. Kuuult med framsteg!


Hösttecken och tusen liter blod

Kategori: Allmänt

Och där, efter att ha smugit sig på under de senaste dagarna, kom det mest självklara och ovälkomna hösttecknet som en smäll i ansiktet. Med igensatta bihålor och sju liter näsblod om dygnet har den oskönste förkylningen nu boat in sig, precis lagom till säsongen sista högvakter. Så fruktansvärt opassande. En positiv sak är i alla fall att jag har utvecklat något slags sjätte sinne som väcker mig när jag börjar blöda näsblod, så att jag slipper fläcka ner hela jorden. Ni som inte har hängt med mig 365 dagar om året, och framförallt kanske inte dygnet runt, är förmodligen föga bekanta med min syndaflodsnäsa. Ni andra, som faktiskt har fått bevittna naturkatastroferna, vet hur länge jag brukar behöva stå lutad över handfatet och sjunga "let it go". Den fasen i mitt liv verkar vara förbi nu, hur som helst! Istället har kroppen programmerat om sig själv och valt att kicka igång näsblodet typ tretusen gånger om dygnet istället. Gärna med flest starttider på natten. Vet ärligt talat inte vad som är mest praktiskt.
Jaha, nehe. Ett blogginlägg om näsblod alltså. Spännande. Slår vad om att det var länge sedan ni kom över ett sådant! Nu ska jag fortsätta mitt osköna liv, tjarå!

Fredagsnöjen och fightclub

Kategori: Allmänt

God afton.

Sitter nu i en taxi från Hjorthagen till Spånga med sista lasset. Dagen har gått ut på att städa/tvätta soffa. För att få lite miljöombyte och göra något mer kul och värdefullt av min kväll drog jag även förbi jobbet och putsade paradstövlar en stund. Vilken superfredag va?

Btw, för er som har katter eller andra pälsberikade varelser hemma; om ni någon gång har funderat på att flyttstäda en soffa, gör inte det. Det är tammefan mer värt att köpa en ny. Om jag visste hur jobbigt, tråkigt , tidskrävande och helt förfärligt jävla skitdumt det var, hade jag eldat upp den gamla och gett den nya hyresgästen en ny. Nej, skämt åsido! Om någon känner sig lost in space nu så kan jag räta ut frågetecknena och berätta att jag hyrde en delvis möblerad andrahandslägenhet som hade bland annat en soffa. Och det vore ju lite taskigt att lämna efter sig en möbel som mer eller mindre såg ut som apornas planet.

Nåja. Nu är det gjort i alla fall. Månadens träning är även avklarad efter brottningsmatcherna med soffkuddarna, som gav blanka fan i när jag bad dem krypa tillbaka in i sina nytvättade fodral. Jag kan skratta mig lycklig åt att ingen filmade mig.
Nej, nu är det nog dags att börja tänka på refrängen hörrni! Tjarå!