ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Redlight och morgonmys

Kategori:

Tjo everybody! Jag, Elv och Niklas befinner oss nu i Köpenhamn tillsammans med en hel hög andra människor som jag inte riktigt har lärt mig namnet på ännu! Vi anlände till hotellrummet runt ett i natt, efter en smooth bilresa från Stockholm. Det enda drastiska vi var med om var en U-sväng på motorvägen någonstans vid Malmö och ett par varv runt det något suspekta wannabe-redlight-distriktet här i Köpenhamn. Turligt nog har jag heltidsinternet här nere, thank you Hallon, så att vi lyckades GPSa oss till hotellet efter inte allt för lång tid. Annars hade vi kanske fått slagga på något skönt ställe fullt av strippor. Det låter ju inte helt tokigt ändå.. 

Vi startade morgonen med nutellafrulle och en tripp till en väldigt välsorterad butik. Den innehöll olika flaskor med diverse färgglada substanser. Sköljde bort tandkrämssmaken med en liten sipp champagne och shoppade som om det inte fanns någon morgondag. Nu ska vi njuta av den grå utsikten från hotellet och ta oss en kapsyl morgonfireball! Uppdaterar er mer sen! Kanske! Tjarå!

Kladdiga julklappar och världens uppoffring

Kategori:

Halloooj! 

Här står jag med massa klet i både facet och barret. "Varför då?" kanske ni frågar. "Vadå för klet?" undrar ni säkert också. Jo, jag passar nämligen på att inviga lite julklappar. Eller ja, en i alla fall. Jag fick två hårbehandlingar och ett torrschampoo från Lush i julklapp (aah the löööv), och när jag ändå håller på att smeta och kleta med grejer i håret så kan jag ju inte låta bli att gå hela vägen med skrubber och masker för ansiktet också. Älskar läppskrubben Bubblegum, den luktar så mycket godis att jag nästan dör. God är den också, vilket inte är speciellt märkligt med tanke på att den är gjord av socker.. Hihi. Efter den körde jag på med Let the good times roll-rengöringen i ansiktet, och därefter ett tjockt lager av Oatfix-masken. Bägge ovanstående är guds gåva tills alla levande individers ansikten. Förutom att dom luktar som himlariken och älvdanser, så känner man sig helt photoshopad efteråt också! Så nice. I håret låter jag nu Marilyn göra underverk, förhoppningsvis! Vi får väl se om den gör någon nytta! Den ska vara bra för blont hår, vilket känns rimligt i mitt fall. När jag har duschat ur allt och känner mig redo för nästa steg här i livet, tänkte jag inviga en julklapp som jag köpte till mig själv. I typ.. Höstas? Det är ett kit med gel-nagellack och torklampa och hela köret. Det ska bli ytterst intressant. Anledningen till varför jag inte har testat den före nu? Hm.. Skulle nog säga att för det första, så blir jag helt handikappad, i minst en timme efter att jag har målat naglarna. Går runt och spretar med fingrarna och vägrar röra någonting. Och ändå lyckas jag förstöra minst ett finger innan jag ens har bytt rum. För det andra, så får jag ju inte ha nagellack på jobbet. Och seriöst, att ta bort nagellack.. Aint nobody got time for that! Kan ju vara det jobbigaste på hela jordklotet. Även om jag äger världens bästa remover-svampburk aka MAGI och remover-pads som luktar supergott, så är det helt enkelt en av sakerna jag inte vill ägna mitt liv åt. Men det är ju bara nyår en gång om året, inte sant?! Lite uppoffring från min sida, för min egen vinning, borde jag väl överleva. Och jag kanske borde börja vänja mig med nagellack nu igen, när jag snart lämnar försvarsmakten för det civila mörkret! Jag var ju trots allt en hängiven nagelpyntare en gång i tiden.. Den som lever får se helt enkelt! Nu är det hur som helst dags att förflytta denna arma kropp in i duschen. Hörs senare i livet! Tjarå!


Jullov och bebisflytt

Kategori:

Heeeeööööj! 

Jag tycker att vi lägger ned stridsyxan här va. Slutar tjura, gnäller lite mindre, det har ju trots allt varit jul! Och vad vore en högst viktig blogg utan jullov?! Just nu orkar jag inte skriva något ambitiöst, så jag ville bara meddela att jag lever. En lista på mina julklappar och en uppdatering om Göteborg kommer säkert in som på räls här inom kort. Ta det lite piano bara! 

Idag flyttade småkatterna till sitt nya hem, och det känns så tomt här hemma! Nu är det bara Svea och Shadow som tassar omkring. Men det är alldeles förpillat fint att adoptionen gick så smidigt och att det är min kära Nina som har gett dem ett nytt, kärleksfullt hem. Sisu och bebisarna blir en fantastiskt trio!

Jaja, det om det! Vi hörs säkert snart igen. Ciao!