ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Alkolistchaufförer och tortyrinstrument

Kategori:

Hallooooj!

Är det någon där ute i cybervärlden som kan gissa vad jag gör i just detta nu? Ja, det är klart att jag ägnar min tid åt kollektivtrafiken. Väntar närmare bestämt på ett försenat pendeltåg från centralen. Vilken skräll va? Undrar vad det är för fel på SL idag.. Kanske är det ett litet blött löv på spåret? Det är ju hemskt farligt har jag hört. Eller är det föraren som är full på jobbet kanske? Eller skiter alla i vilket och drog över på 14-fikan? Så många frågor som kräver svar! 

Jag har hur som helst varit hos min sjukgymnast idag igen, efter ett uppehåll på cirkus en vecka. Inflammationerna i mina höfter har gått bakåt i utvecklingen visade det sig, så nu har jag fått nya, ännu larvigare 80-talsgymnastiksövningar att göra om dagarna. Utöver det fick jag sjutton nålar inkörda i olika delar av kroppen. Förra gången stack hon mig i shitfuck-nerven mellan tummen och pekfingret ni vet. Det var hemskt oskönt. Idag visade hon lite barmhärtighet och bytte ut dom mot nålar i underarmarna istället. Och en bara rakt upp och ner i skallen. Och så ett par stycken från svanken ner till fötterna. Creepy shit. Förmodligen träffade hon en blodådra idag igen, och sist det hände fick jag ett fult blåmärke som sitter kvar än idag. Haha, låter som att det var sju svåra år sen det hände. Men så är det förstås inte. 

Jag skulle dokumentera det och dela med mig av det på instagram förut tänkte jag, men bilderna luktade lite för mycket fjorton år, så jag lät bli. Kan slänga in en här istället, eftersom att bloggen oftast är lite mer intim! 

Svea ville vara med på bild också, såklart. 

Alla som säger att akupunktur är harmless och inte gör ont är alltså lögnare. Förbannat tråkigt med oärliga människor, eller hur? Hihi. Hejdå. 
Kommentera inlägget här: