ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Förortsmorgnar och kvinnlighet

Kategori:

Hejhejjjj! Hoppas att ni alla har en lika tung och vidrig morgon som jag. Jag förmodar dock att ni inte har det, med tanke på ni med största säkerhet har valt att ligga och schlafa nu, istället för att sitta i en äcklig förort och vänta på tunnelbanan som aldrig går. Söndagar, orten och jobbet gifter sig inte jättebra, tro det eller ej. Man blir så bortskämd när det gäller väntetider här i Stockholm. I tälje var ju det ju kvartstrafik som minst, och råkade man missa bussen på kvällen var det ju bara att tacka och ta emot den där halvtimmesväntan på nästa buss. När jag sen flyttade till Hjorthagen blev ju alltid över fem minuter alldeles förskräckligt långt. Så att komma ner till tuben och mötas av en skylt som visar 17 minuter är ju rena rama döden. It's a hardknock life..

Veckan började hur som helst med ledighet, så jag passade på att gosa med Enzohunden ett slag, besöka läkaren för att titta på mitt finger som jag råkade dra av en sena i för drygt ett år sen och dessutom skicka iväg kattungarna på vaccination och lite semester hos en annan person i föreningen. Sen fortsatte veckan med jobb i stallet. Jag är sjukt sliten i både huvudet och kroppen, trots att vi har det rätt så chill på jobbet den här veckan. Skyller såklart allt på vintern. Allt är vinterns fel. Fråga SL bara, så får ni se att jag har rätt! 

Jaja, nu måste jag styra upp mitt Spotifyanvändande här. Är inte helt säker på om jag vill fortsätta lyssna på en spellista som innehåller Min Jojo med Jigs.. Och att göra två saker samtidigt kan jag inte, är väl inget jävla fruntimmer heller. Annars hade jag ju inte hunnit dels vänta in tuben och dessutom åkt nästan hela vägen in till centralen innan det här inlägget var klart. Tjarå!
Kommentera inlägget här: