ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Jan. 30, 2014

Kategori: AllmäntSenil tant med len hud

Kategori: Allmänt

När jag kikade runt och pysslade lite i mitt stora, rymliga och välorganiserade hem här om dagen, gjorde jag ett fynd. Jag hittade ett par Elizabeth Arden-produkter som jag köpte på vägen hem från Kuba, och sedan glömde bort när jag kom hem och började tänka på annat. Undermedvetet har jag ju vetat att dom fanns där, men jag har inte vetat om det tillräckligt mycket för att tänka på dom. Skumt! Så idag är mitt face helt amazinglent och superfint! Känner mig som 16 ljuva barre igen! När fotofilter inte fanns i ens värld, av den enkla anledningen att man behövde dom. Jag får mina tonårsfinnar nu istället, tillsammans med mina tantrynkor. Ingen jätteschysst deal om ni frågar mig. Några dödsångestskavanker här och där, visst, men allt på en gång? Tack och lov finns det bot för mina hemska problem i form av krämer! Och vad passar inte ett tjusigt anlete bättre en superlen kropp, insmord i The body shop's julspecial Vanilla bliss-body butter? Jag och vaniljprodukter - precis som kokosgrejer - är ju inte bästa vänner, men just den här Vanilla blissen är alldeles lagom. Plus att den innehåller honung. Och det kan man ju döda för om man måste. Tror att mina förfäder är björnar eller något. Honung är livets elixir! Det ska ni ta lärdom av ungdomar!

Drakula och kliande kroppar

Kategori: Allmänt

Aaaaaaah vad jag får damp i kroppen! Jag mår illa och har ont in the huvud dygnet runt ungefär. Skulle ju kunna tro att jag är preggo, men så är ju tack och lov inte fallet! Det är ärligt talat inte en fröjd att sova som drakula i sin kista om nätterna, heller. Helt rak som en planka med händerna längst kroppen, eller eventuellt på magen eller korslagda över bröstet, om man vill gå all in. Detta känns särskilt svårt för en sån som jag, vars favoritsovställning nummer ett är fosterställning. Försök bara att inte vända eller vrida på er, eller gosa in händerna under kudden när ni håller på att somna, så får ni känna hur det är. Nästa steg är
väl att lära sig att resa sig helt rakt upp också, som herr vampyr gör i alla filmer. Vilken stark jävel han är alltså! Och det här sjuka jävla kliandet i stygnen dödar mig. Tur är väl att det förmodligen är ett tecken på att såren läker som de ska, men det är ju svårt att inte klia. Fyfan vad jag lider mer er människor som får myggbett om somrarna. Jag har nämligen lyckats få något slags frikort när det gäller sånt. För mig är det irriterande nog att höra äckeldjurens surrande runt öronen när man ska sova. Det är en ocharmig egenskap dom har, förutom att snylta och käka upp andras kroppar inifrån.

Vilket muntert inlägg det här blev. Om två olika blodkäkade varelser dessutom. Det är nog ödet. Så jävla coolt!