ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Marinlivets försörjning och mordor

Kategori: Allmänt

Hellooo (gärna med brittisk accent, men inget måste)!

Jag får be om ursäkt för den fasansfulla frånvaron som rådit. Har ägnat den senaste veckan med att svettas. Jag, och säkerligen en hel del andra idioter som sysslar med fysiskt produktiva ting om dagarna, har nästintill försmäktat. Jag har försmäktat i trappan upp till omklädningsrummet, försmäktat under kampen om att klämma sig i ridbyxor, kängor och chaps, försmäktat i ett stall, på ett par hästar, utanför ett slott, i en bil, i en säng i ett logementet, ÖVERALLT! Om jag hade kramat ur mina tröjor hade man nog kunnat försörja hela röda havets invånare med bostad! Men jag klagar inte! Jag gillar ju värme! Däremot kan jag sitta och fundera på hur det hela är möjligt. Brukar det vara såhär varmt? Eller är det klimakteriet som har kickat igång? Tåls att tänka på! Man kan också funderat på huruvida det är rimligt att vi bär samma uniform denna årstid, som under vinterhalvåret när nordpolens klimat hälsar på. Det är konstigt tycker jag.

Självklart har semesterslutet matchat med vädret som om någon har planerat det i förväg för att jävlas. Stora delar av semestern var fylld av moln, och lagom till första jobbveckan kickar tropicanavädret in. Skönt med ett jobb där man vistas utomhus! Även om det råkar vara i heltäckande ylle och kastrull på huvudet.. MEN! Att vädret sen slår om till någon sorts schizocirkus, samma dag som vi går på ledighet.. Naej, jag tror minsann att det ligger en hund begraven här i krokarna. Regnet gjorde oss hur som helst ascoola på avgången igår! Kändes som en blandning av sagan om ringen- och spartakrig när vi sprang genom havet på yttre borggården och blixtarna speglades i våra hjälmar, till ett par överröstade trummor och mordoråska som ekade i hela gamla stan. Det var epic.

Idag har jag vaktat vovve och käkat glass. Inte helt fel det heller. Vi hörs vidare mina vänner!

Meningen med livet och kemi på hög nivå

Kategori: Allmänt

Hallå!

Igår var vi som sagt i den bedårande lilla staden Söderköping! Alltså vilken söt plats! Hade ingen aning om att Göta kanal gick där, så jag lärde mig även något nytt dagen till ära. Väl framme vid Smultronstället blev vi aningen förskräckta när vi fick syn på kön. Den var nämligen sjutusen mil lång. Men vi fruktade icke och krigade oss igenom den, vilket inte tog så fruktansvärt lång tid som man skulle kunna tro!

När vi väl satt där inne fick vi uppleva höjden av beslutsångest, shit vad svårt det var att välja glass! Till slut beställde vi och alltså väntan innan glassen kom, den var värre än kvällen innan julafton och ens födelsedag och alla skolavslutningsmorgnar i ens liv! Så mycket förväntningar alltså! Man var ju som en tickande smällkaramellbomb fylld med färgglad glitterkonfetti, enhörningar, neonhhjärtan, stjärnor och hundvalpar som kunde sprängas när som helst! Jag var så sjukt taggad! Efteråt var vi så mätta att vi nästan kräktes regnbågar och började ifrågasätta vad meningen med livet var. Det var helt omöjligt att käka upp allt. Hade högre tankar om mig själv... Vi gled sen till Nyköping och hade fetaste High school musical-allsångparty i bilen, vilket lättade upp stämningen ett par kilo! Självklart fick vi sjuka saltcravings och var tvugna att käka pizza på kvällskvisten för att återställa balansen i kroppen (master i kemi här va) och övervinna den vidriga sockermättheten, som förmodligen kommer att förfölja oss hela livet. Har haft en antiglassperiod EN gång i mitt liv förut, efter en livshotande upplevelse på Glassiären i Karlskrona. Fyyyfan vad mycket glass det var. Och jag åt upp allt. Eller ja.. På slutet fick man ju dricka upp de sista decilitrarna som hade smällt. Och nu sitter jag här igen, två år senare, med inställningen att ALDRIG äta glass igen. Förmodligen går det över typ ikväll, men man kan aldrig veta så lätt!

Roadtrip och heaven on earth

Kategori: Allmänt

Tjena everybody!

Jag är just nu påväg till Spånga för att bli upplockad av Nikkiboy, för att sedan glida vidare och hämta Elv i tälje, gud så spännande! Och roadtrippen slutar inte där, utan vi styr sedan kosan mot... SÖDERKÖPIIING! Visste knappt att den platsen existerade, men efter lite research vet jag nu på ett ungefär åt vilket håll det ligger! Nämligen Norrköpingshållet. Vad i hela världen ska vi göra där? undrar ni såklart. Svaret är enkelt. Äta glass såklart! Smultronstället med deras 37-sidiga (trettiosju, skräll..) meny. Ja, ni hör ju själva hur det låter! Lite för bra för att inte besöka!

Vi hörs sen mina små sockerärtor!