ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

IM GOING ON AN ADVENTURE!

Kategori: Allmänt

Precis som Bilbo har jag efter mycket om om men och ett smärre minikrig med mig själv bestämt för att ge mig ut i den stora vida världen för att äventyra!

Okej, inte riktigt så.. men jag ska experimentera! Efter att hela jordklotet har börjat hetsa på alla möjliga slags dieter, träningsformer, etc. på alla världens sociala medier och ja, överallt - vikthysterin is ALL OVER THE PLACE!!!! -så tänkte jag göra ett experiment. Jag har en ganska tragisk bakgrund gällande vikt och kropp, vi har ju alla varit tonåringar, eller hur? Mvh Agda 98 år. Skev syn på mig själv, skev syn på andra, skeva åsikter, sjukt skevt överallt, och de senaste åren har jag inte brytt mig. Truefettos liksom! Så nu ska jag undersöka saken själv. Hur överjävligt är det att dieta egentligen? Hur kommer min kropp reagera på den enorma minskningen av socker? Hur lång tid tar det att tappa alla extrakilon som jag egentligen inte behöver? Mår man så mycket bättre av detox? Kommer jag få craycraycravings? Känner man verkligen skillnad av att köra vegandays? Och framförallt, hur kommer psyket att hantera det maniska beteendet? Kommer jag bli en kaloriräknare for ever?! (Haha, absolut inte) Det hela ska bli sjukt intressant faktiskt! Plus att jag förhoppningsvis blir skinny bitch igen, sjukt fördelaktligt!

Jag har en kalasnice app som heter Lifesum, den räknar jag kalorier med, genom att anteckna allt jag äter och dricker, samt alla aktiviteter jag gör. Sooooo, here we go! Tuta och kör!

Söndagsskola och livsviktig fråga

Kategori: Allmänt

Alltså.. att komma ner till tuben och till sin förskräckelse inse att det är TJUGOTVÅ minuter kvar tills nästa tåg går. VE OCH FASA! Hej söndag. Hade glömt att du var äcklig.
Idag har jag varit i tälje och haft produktionsmöte med Crazy nights, eftersom att jag älskar listor så gjorde jag några sådana. Bland annat! Biljettbokningen har dessutom öppnat nu! Varsågoda, gilla Crazy nights på Facebook, boka biljetter till valfri(a) föreställning(ar) på bokning.crazynights@outlook.com, göre ba! Efter repet kikade vi på Saw 4 och Scream 4, så himla... osköna filmer på alla slags vis. Skillnaden mellan dem är
väl förmodligen att den ena är bra och den andra.. skrattar man åt. Hoppas hur som helst inte att jag blir tagen av Jigsaw, hade hanterat situationen så fruktansvärt dåligt kan jag bara sitta här och anta.

Dagens fråga, som egentligen föddes igår och inte hittat en lämplig väg ur huvudet på mig sen dess: heter Pettsson Pettsson i förnamn eller efternamn? För mig är det helt och hållet tusenorimligt att han heter något annat än Pettsson. Det händer bara inte!!!!!!

Jobbiga val

Kategori: Allmänt

Vad skönt det vore om det var typ 30+ och storsol ute, då hade jag inte behövt struggla med att välja jacka hela jävla tiden. Hmm, är det kallt ute? Blir det kallt när jag ska hem ikväll? Har jag asbråttom till tuben så att jag kommer få springa i 180 och få klimakteriesvettningar när jag väl sätter mig? Måste jag flytta över nycklar till en annan jacka? Har jag läppsyl och bodybutter/handkräm i den nya jackan? Passar den med skorna jag vill ha? Kan jag ha tjockiströja under? Täcker den booteeeyn? FINNS DEN ENS PÅ RIKTIGT?!?!?

Så himla jobbigt.