ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Dödsdom och underkläder

Kategori:

Halloooj! Idag har jag varit hos doktorn. Där fick jag det hela bekräftat. Min dödsdom. Jag har nämligen åkt på en långvarig, dryg och irriterande.. Förkylning. No shit. Så mycket förstod jag ju faktiskt själv. Himla onödigt att behöva åka till vårdcentralen för en sån sak, men jag säger ju inte emot när sjukvårdspersonalen insisterar. Ioförsig hade jag ju normal sänka och inga baskilusker när jag befann mig i Karlskrona heller. Sen hostade jag av tre revben. Eller jag ska inte ljuga. Jag hostade halvsönder två, varav det ena gick supersönder när jag skrattade och det andra när jag skulle sätta på mig en ryggsäck. Sen knäckte jag det första igen, när det hade börjat läka, då jag kastade medicinbollar mot en vägg. Men nu har jag ju varken planerat att varken skratta eller hosta, så jag klarar mig säkert utmärkt! 

Jaja, jag fick i alla fall en nice liten cykelrunda i det fina höstvädret och passade på att köpa lite nya grejer åt Shadow och Svea på den lokala djuraffären. Lyllos alla! När jag kom hem fortsatte jag shoppingrundan på det stora intranätet. Det blev massa underkläder, fina tröjor och en och annan klänning inför nästa solresa! Ni kan få tjuvkika på några av grejerna hääär:

Länge leve members! Det är som som när man internetshoppar och lägger tusen saker i kundkorgen, för att sedan gråta inombords och börja instagramstalka världen istället. Förutom att man kan köpa allt man har klickat på :') 

AJA, nu ska jag käka bempajempa greek style. Tjarå.

Vilse i bushen, cykelgangsters och aina på spaning

Kategori:

ÅÅÅH VAD JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT BLOGGAAAA! Har legat hemma och varit sjuk i ett par dagar nu, och i vanliga fall skulle man ju kunna tänka att det är väldigt gynnande för nya blogginlägg. Men icke! Planerar att gå tillbaka till jobbet imorgon, även om jag inte riktigt är med i matchen ännu. Blir ju deppig av att bara vara hemma. 

Fick i alla fall en vettig sak gjord häromdagen, vilket innefattade nästa tre timmar på min gamla kärleksmoppe. Den har bara stått och samlat på sig spindelnät, rost och pollen i ett par år nu, stackarn.. Så i samband med att min ömma moder ska sälja huset så lämnade jag in den för en före-sälj-service, så att jag kan ställa in den i ett varmt och gosigt garage under vintern, och sen låta den gå vidare till en ny cool tonåring i vår. Åh, så vemodigt. 

Resan hem från tälje var minst sagt spännande. Jag tänkte förstås vara lite wild n crazy och köra på bara kartbilder. Krångligt att sitta och hålla i en mobil med GPS samtidigt som man kör, tänkte jag. Jag kom så långt som till Rönninge, där jag på något vänster åkte tokvilse inne i byn. Alltså i Rönninge centrum. Det är typ 10 kvadratmeter stort, hur är det ens möjligt att åka vilse där? Nåja.. När jag stannade för att titta på mina fruktansvärt opedagogiska kartbilder blev jag ännu mer lost och tänkte "Äh, jag försöker följa skyltarna istället!", jag visste ju att jag skulle mot Tumba, till att börja med. Det borde ju inte vara så svårt liksom. "Okej! Nya tag, positiva tankar, nu kör vi!" Taggad till tusen, strong, independent girl!
Och så startade inte moppen.. 
Så där stod jag, mitt på en parkering bland cykelgangsters och trötta småbarnsföräldrar påväg till mataffären, och kickade som en arg bonde, utan resultat. När jag upptäckte att det var en massa folk omkring mig skämdes jag ju såklart, och drog fram telefonen, som i vilken obekväm situation som helst. Ett desperat telefonsamtal senare, fick jag igång bitchmoppen igen, som om ingenting hade hänt. 

Sedan gled jag vidare med hjälp av vägskyltarna, vilket gick bra hela vägen till Tumba. Där åkte jag vilse igen. Efter att ha åkt i cirkar och råkat glida upp på en motorvägsavfart, gav jag upp och drog igång en GPS, och litade på att jag skulle kunna hitta hem med hjälp av GPS-tantens röst i en hörlur i ena örat. Missbedömde ljudnivån på moppen ganska rejält och var ungefär lika lost som innan. På något vänster lyckades jag gissa mig fram och hamnade snart i Stockholm. Har aldrig känt mig så malplacerad någonsin tror jag. Folk hittade lite snett, kan man säga. Det kändes som att jag hade snott moppen och gled runt för att visa upp mig. Real life GTA typ. Fast jag körde på rätt sida av vägen och stannade vid övergångsställena.. Face to face med innerstadshipsters som aldrig har sett något annat än rostiga cyklar från 70-talet. Obekvämt. Därefter åkte jag vilse igen och hamnade i samma korsning säkert fyra gånger innan jag förstod var jag skulle. Vid det här tillfället hade jag dessutom stannat och höjt volymen på mobilen, så jag skyller allt på GPS-tanten! 

Efter att ha lyckats ta mig upp på en till motorvägsavfart - den här gången mot Oslo - och råkat snubbla in på Bromma Flygplats i all hast, kom jag tillslut hem. Jag kan säga att jag är ganska förbryllad över att jag lyckades hitta trots allt, och inte en enstaka lite bil tutade på mig! Aina kom efter mig med blåljus någonstans utanför Årstaberg, och i brist på vetskap huruvida jag befann mig på en motorväg eller inte, kunde jag ju inte bli annat är svettig om händerna. Han hade hur som helst någon annan att jaga, som tur var! 

Vilket spännande inlägg det blev nu. Inte alla som får en detaljerad reseplan upptryckt i fejan varje dag! Lyllos alla!

Livets guld och viktiga vuxensaker

Kategori:

Alltså måste bara berätta om gårdagens upptäckt. Skulle vilja påstå att mitt liv är komplett och helt och hållet fulländat nu. Ett par kattungar och hundvalpar hit och dit förstås, sen kan jag dö lycklig. Igår lagade jag hur som helst nutellafyllda pannkakor. Sweet mother of carbs alltså.. Och innan ni börjar gnugga geniknölarna och ställa massa onödiga frågor nu, så tänkte jag reda ut frågetecknena redan i förväg! För mig står ju amerikanska pannkakor ungefär sju meter över vanliga platta svennepannkisar, så ni behöver inte fråga hur det fick plats nutella i dom, för det säger ju sig självt!

Förutom detta fantastiska fenomen, hittade jag även en annan gudagåva, på jakten efter huvudrollsinnehavaren i detta inlägg, nämligen Nutellas officiella receptsida. Hur kan jag ha missat den i hela mitt liv?! Ska nu lägga om hela min kostplan och enbart leva på nutellarätter, livet ut! 

Aja, nu måste jag dra mig! Ska till tälje och göra extremt viktiga och vuxna saker. Typ lämna in moppen på verkaden. Kickar 15 barre igen, wohej! 

Hejdå.