ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livets lättnad och framtidsplaner

Kategori:

Heeeej everybody! 

Har nu tagit mitt pick och pack, inklusive katten Tuss, och dragit hemåt för att spendera ett par dagar i Stockholm och Södertälje. Alltså ni kan inte förstå vilken lättnad det var för mig när biljetterna väl var bokade. 
Minns ni när man lämnade in ett prov i skolan, och bara kände på sig att man skulle få IG- så jävla hårt, att man lika gärna kunde fly landet och bli ananasplockare på en tropisk ö istället, men trots detta fick tillbaka provet med ett MVG? Ungefär så känns det nu med. 

Jag hade nämligen inte bestämt mig helt och hållet huruvida jag skulle åka hem eller inte under påsken, förrän igår. Det faktum att tjejerna är iväg från stan och att jag utöver dom inte har ett enda fjuttigt ting i Glenntown, gjorde valet ganska enkelt. Dessutom är Elias i Tälje under helgen, det är event på vårat älskade swagberg och sen är det premiärmatch för AIK på måndag. Så varför i hela världen skulle jag slösa bort mina lediga dagar i en regnig, ful och illaluktande stad, full av skäggiga och klämchecka idioter med jobbig dialekt och noll koll på livet? Dessvärre är det ju lite klurigt för mig att bara resa iväg sådär när jag har Tuss hemma hos mig, han skulle ju gråta sig till sömns och börja skriva poetiska texter om döden om jag lämnade honom ensam. Och uppenbarligen är det lite krångligt att resa med djur så här i sista minuten under påskhelgen (skräll), men tack och lov hittade jag rimliga biljetter både hem och tillbaka. Lyllos oss!

Har redan hunnit fylla dagarna med superplaner, och jag hoppas att helgen går tillräckligt långsamt ändå, så att jag slipper tvinga mig tillbaka till Göteborg innan jag är någorlunda nöjd iallafall. Det är hemskt märkligt det där. När jag bodde i Karlskrona längtade jag nästan aldrig hem. Struntade i att åka hem på permissionerna och hade inga tankar på att söka mig bort efter muck. Eller så har jag bara förträngt det, det ska jag låta vara osagt. Livet i Göteborg går just nu ut på att längta bort, leta efter något annat. Folk säger att det är nice sommarstad och att jag borde vänta och ge det en chans, men jag kanske inte har tid att vänta? Jag kanske vill få ut 100 % av livet och inte bara gå och längta efter att det som är nice ska komma till mig? Dessutom är Stockholm förjävla fint på sommaren också. Men det är ju Leksand och Kristianstad och förmodligen Kiruna och Hofors med? Så jävla svårt det där. Kanske borde flytta ut i skogen och aldrig träffa människor igen. Får nog helt enkelt säga upp all mänsklig kontakt och spendera resten av mitt fantastiska liv med enbart djur som sällskap. Djur will never break my heart liksom! Dom kommer alltid finnas där och kommer tycka precis lika mycket om mig för den jag är, och även on dom skulle råka bli lite sura, så vet jag att jag kan muta dom med godis, och sen är vi bästa vänner igen. Om man skulle ta och bli medlem i en björnstam eller något. Leva på bär och bo i ett hål, det låter ju inte heldumt! Eller bara bli bonde för enkelhetens skull, det känns lite mer bekvämt trots allt. Vi får se! Gud vad sentimental jag blir av sitta fast med massa andra bittra idioter på ett fullsmockat tåg. Det är inte hälsosamt. 


Nåja. Nu ska jag klappa lite på Tuss. På återseende homeboys! Tjarå. 

KOMMENTARER:

 • Mamma säger:
  2015-04-07 | 19:41:23

  Hehe, mammor är också djur! Eller i alla fall lika tillgivna. De kan dock bli rätt förbannade, men det brukar gå över fort.
  Ljuvlig bild på dig och Adelsökossorna!
  Kram

  Svar: Mammor är nog ett av de bästa djuren! :')
  Karolina Mäcs

Kommentera inlägget här: