ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livets värdaste kväll och 100 % måndag

Kategori:

God afton alla vänner och alla som jag känner. Jag sitter för tillfället och sörplar upp en immunbrustablett och stirrar in i väggen med lite lagom zombiemode. Kunde inte haft en bättre måndagkväll faktiskt. Det känns på något sätt som att jag har väntat i hela mitt liv på den här kvällen. Om någon skulle fråga mig om vad jag har för ambitioner och drömmar här i livet, så skulle jag nog svaret inspireras av just den här kvällen. När jag blir sisådär asgammal och någon frågar vad som får mig att se tillbaka på mitt liv med värme inombords, så kommer jag nämna den här kvällen. Så fantastisk är den. Om det nu kan tänkas vara så att ni i detta nu ligger och funderar över varför i hela världen jag tvingar i mig något så ogott som immunbrus, så kan jag givetvis upplysa er om detta. Min hals består nämligen av typ enbart tjockhet och svullnad och kaos, och halva min nos är ur funktion. Typiskt dåliga egenskaper känner jag. Jag som var så nöjd med min insats och trodde att jag skulle slippa alla barnbaskilusker för resten av mitt liv, eftersom att jag har klarat mig hittills! Så går det förmodligen när man glömmer att peppa och ta i trä.. Dessutom är inte min fantastiska hjärna helt med i matchen efter helgen heller, därav väggskådandet. Det är inte lätt att bli gammal, det ska ni veta ungdomar.. 

Dagen har förövrigt bestått av praktik och stall. Ett av barnen såg mig släppa ut håret för att sätta om min tofs, och passade på att berätta för mig att om jag var ett troll, så skulle jag vara en trollmodell. Vilken charmör! 

Nu tänkte jag lägga mig och slagga snart, så att min stackars arma kropp kan återhämta sig lite istället för att låta någon vidrig äckelförkylning bryta ut. Det har jag nämligen varken tid eller lust med. Och jag är ju över 18, så jag bestämmer själv. Såatteeeh... HADE! 
Kommentera inlägget här: