ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Människans undergång och livets helg

Kategori:

Tjo homies. Hoppas att era liv rullar på och att ni inte glömmer bort att deklarera och sånt där. Efter att ha spenderat vad som har känts som ungefär hela helgen plus en hel livstid på att åka tåg, rullade jag in till Göteborg vid 23-tiden igår. Jag kan ju dyrt och heligt lova er att påskhelgen 2015 var den sämsta tiden i världshistorien att komma hem till Stockholm. SL hade nämligen fått för sig att stödja "Nej tack till människor i Sverige" och kaosat upp hela livet för alla invånare mellan Stockholm och Södertälje, och säkerligen tusenmiljarder människor till utöver det. Kan bara tänka mig hur många som tröttnade på livet och valde att acceptera sina öden och följa ljuset, istället för att spendera sin välförtjänta ledighet på SL's ersättningsbussar. Jag däremot, tog mig själv i kragen och krigade på ändå, trots mina 2,5 timmar enkel väg, och valde att fortsätta leva vidare mitt fantastiska liv. 

För att sammanfatta helgen lite kort då, förutom typ sjuttontusen timmar i lokaltrafiken: I lördags käkade jag påskmiddag, utan äcklig påskmat förstås, hos mamma. Därefter åkte jag till Brunnsäng med Elv och Elias för att spelade världens bästa kortspel och lyssna på september remix (livets låt) hos Tave, tillsammans med alla söta gamla minihomeboys, följt av en värd utgång på Berget. Berget levererar fan alltid! I söndags glodde jag på The ring och myste satan med Gustav, Henke, Cissi, Lars och Ellen. Blev inte ens lite mörkrädd. Eller? I måndags drack jag, Billy, Oliver och Patrik frukostrosé, alternativt frulleöl, på Snaps och efter det mötte jag Elias för att dra på AIK - Halmstad. Skön vinst, tack och bock! Direkt efter matchen åkte jag hem och packade ihop det sista, för att sedan gitta till världens tråkigaste plats - Stockholms centralstation. Ja okej, Arboga är väl snäppet värre, men man behöver ju inte jämföra allt hela tiden. 


Det var typ det jag hann med. Jävligt smutt helg ändå, trots omständigheterna! Jaja, nu ska jag till stallet och glömma bort livet en stund. Hadeee!

Kommentera inlägget här: