ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Slaktarvecka och livets homies

Kategori:

Tjena. Hoppas att läget är fint denna gråa fredag. Själv håller jag på att självdö lite, efter en fruktansvärt kaosig vecka med tusentals småttingar, världshistoriens livsbeslutsångest och en lite lagom sen kväll på Lounge igår. Tror att jag kom i säng strax efter fyra inatt, och gick upp vid 07.15 imorse. Värt! 

Idag har jag och mina minihomegirls suttit och läst spökhistorier ungefär hela dagen, tack och lov! Hade dom tvingat med mig ut på skolgården för att köra någon hetsig lek på liv och död, hade jag förmodligen blivit skickad till nödslakt innan lunch. Lite kurragömma på eftermiddagen unnade jag dem i alla fall, så att dom fick ett värdigt avsluta på veckan. Så jävla schysst fröken! 

Gårdagens utgång började som vanligt hos Alaw, med henne och Hanna, och fortsatte sedan på Lounge tillsammans med en massa gamlingar och handelsstudenter. Vårt golv levererade den bästa musiken i livet, precis som sist, och man kan ju inte bli något annat än hög på livet. Särskilt med homies som dom här vid min sida, sooo muuuch löööööv!


Planen för ikväll är superambitiös och planerad in i minsta detalj. Tänkte nämligen ligga i min säng, klappa Tuss och somna till en lättsmält rulle. Eventuellt. Eller så får jag ett ryck och drar ut med Amanda, Hanna och company. Det visar sig! Imorgonbitti glider jag över till Norge och har bästisterapi med Angelica. Fyfan vad nice och behövligt. Hade Elv kunnat joina hade livet varit fulländat, men det där med tre olika liv i tre olika städer är inte alltid det lättaste att pyssla ihop. Alltså jag får för övrigt passa på och tacka alla gudar i universum för att jag har lyckats komma över den här bunten vänner jag har. Vad hade jag varit för psykonervvrak utan dem, kan man fråga sig! LIVETS HOMIES!


Nåja. Vi hörs vidare homies. Tjarå! 
Kommentera inlägget här: