ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Tomma löften och livet som idol

Kategori:

Tjena everybody. Egentligen borde jag uppdatera er om vår supersluga och alldeles fantastiskt luriga helg. Alltså verkligen! Jag, Angelica och Niklas har varit riktiga lurendrejare i flera veckor och lurade ner Elv till götet i lördags nämligen! Men det krävs nog lite mer tid och engagemang än vad som finns tillgängligt nu för att lyckas med en värdig uppdatering. Så det får vänta! Sådär brukar jag alltid tänka, och sen slutar det allra oftast med att ni står där ovetandes, i brist på både uppdateringar, blogginlägg och koll på livet, i all evighet. Sorreeeey. Livet kommer ju emellan ibland, som ni vet. Men jag ska försöka lägga ner lite mer tid och beskriva våra hjältedåd inom en snar framtid. Lovar!


När jag började det här inlägget stod jag hur som helst och väntade på bussen ut från landet till landet deluxe. Ni ska inte tro att det är en dans på rosor att ta sig ut till stallet nämligen! Minst en timme och oftast två byten, samt en promenix på sisådär 15-20 minuter krävs för att få känna sig hel åtminstone en gång i veckan. Enkel väg då, värt att tillägga. Men ni anar inte hur värt det är. Tusen procent värt, minst! 


Idag bockade jag av sista dagen på praktiken för den här perioden. Så nu är det skola i två veckor, sen ska jag tillbaka tre dagar i maj. Ytterst oklart det där. Jag och kidsen passade på att lira lite brännboll under eftermiddagen, och självklart drog jag både ett par frivarv och en och annan lyra, shit vilket proffs jag är! Inte konstigt att alla vill vara i samma lag som jag.. Förmodar att ni redan förstår vilken förebild och idol jag är! Det har nästan gått lite överstyr faktiskt. När barnen idag insåg att jag inte skulle komma till skolan på två veckor, hotade dom med att både låsa in mig och gömma nyckeln i jordens inre, samt att själva gå hem och aldrig komma till. Dramaqueens.. 

Nåja. Kan ju inte vara alla till lags. Men jag är rätt nöjd med min insats ändå. Vi hörs vidare homies, tjarååå!
Kommentera inlägget här: