ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Zombieskola och terapikontrakt

Kategori:

Halloj.

Kom precis hem efter en alldeles brutalt lång dag, bestående av ett tre timmar långt och alldeles snoozigt seminarium med zombiemode, fyra timmar praktik, rosé på Capuccino och middag på Vapiano. På praktiken var jag så himla produktiv ska ni veta. Hade så otroligt mycket att göra, och alla barn krävde så fruktansvärt mycket uppmärksamhet att jag bara var tvungen att färgsortera och vässa de dryga 150 pennorna som fanns i ett klassrum. Utöver det läste jag en bok, som handlade om gubben Arne och hunden Pelle, för barnen. Och ja, that's it. Ungefär. Just det här påsklovet och den lilla miniskaran barn suger inte livet ut mig direkt, vare sig jag vill det eller inte. 


Igår skrev jag för övrigt på ett medryttarkontrakt och kommer nu få åtminstone en terapieftermiddag varje vecka. Lyllos mig! Det är så himla skönt att komma bort från stan och bara vara ute i det stora och tysta och öppna landskapet ute på landet. Ska fan flytta ut till någon skön ranch någonstans. Aldrig mer åka spårvagn eller tub, eller stöta på idioter och äckelmänniskor. Det vore något! 


Jaja. Jag är så sjukt jävla miffotrött nu, så jag tänkte faktiskt lägga mig och sova snart. Ni får ha en alldeles enastående lill-lördag hörrni, hörs!
Kommentera inlägget här: