ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livets kärlek och ett allvarligt ämne

Kategori:

Tjena. Alltså livet är ju så mycket lättare att leva nu när idol äntligen är igång igen! Särskilt när jag faktiskt kan följa det under ordinarie sändningstid! Förr i världen, då jag besudlade mina kvällar med jobb, pendeltåg, rep och andra rimliga saker var det ju lite knepigt att kunna se pp tv på bestämda tider, så det blev alltid tv4 play. Och det vet vi ju alla hur det går till.. Man säger "kollar sen" och så gör man inte det, för att livet kommer emellan. Men hur som helst, nu jävlar ska jag slavfölja det! Stänga ute resten av världen. För idol is love, idol is life! Däremot, måste jag ta upp ett ganska allvarligt ämne här i bloggfan idag. Jag tror nämligen att produktionen är ännu mer fejk än vad man kanske redan tror. Vi alla vet ju om att det finns två stycken jurys och att folk får göra omtagningar n shit, MEN! Igår, när de sände första auditionavsnittet från Göteborg slog det mig. När man fick se inslag från den långa kön.. Så var det som l. Och såvitt jag vet, fanns det ingen sol I Göteborg i april. Eller när dom nu spelar in auditionturnén. ALLA vet att Glenntown är en grå, fiskluktande och blöt stad. Särskilt under perioden september - augusti. Finns inte en chans att BÅDA (eller fler? Vad vet jag?) dagarna som produktionen var här förgylldes av sol. Aldrig i livet. Dom måste ha smällt upp en fet greenscreen över hela Göteborg under de berörda dagarna. Det tror iallafall jag. För mig lurar dom inte! Jag var här i våras. Och jag såg solen, på sin höjd, en gång! Sen gick den i moln och kom inte fram igen förrän i augusti. Det är sant! 

Nåja, nog om det. Jag dömer ingen. Klart man måste ha lite fejksol när man ska presentera Sveriges gladaste och trevligaste stad. För det är den ju. Särskilt om man berättar att man kommer från 08-trakterna.... Man får fejka hur mycket man vill! Så vi lämnar ämnet där! 

Nu ska jag snart dra mig hemåt iallafall, har chillat vid Delsjön hela dagen. Lökigt som satan, men ändå sjukt värt! Får se lite vad kvällen har att erbjuda. Jag är sjukt seg, så det lutar mot xbox eller film. Shit vad nice. Jaja. Hadeee! 

Vi gillar olika, årets timing och gängstryk

Kategori:

Hej på er mina fantastiska vänner och övriga! Det var ett tag sedan, så jag får passa på att hoppas att ni lever life och har haft det alla tiders sen sist! 

Jag sitter här och känner att jag bara måste dela med mig av ett par detaljer rörande mitt liv just nu. Det är nämligen så, föga oväntat, att jag i detta nu sitter på en buss. Och för att förgylla min fantastiskt lökiga resa till stallet har någon här inne valt att undvika att duscha och använda deo samt parfym. Och bara råkat glömma bort den personliga hygienen under de sex senaste åren. Förmodligen. Vi alla gillar ju olika, men jag tycker inte att det är så nice faktiskt. Kräks lite i munnen om jag ska vara ärlig. Men jaja, det är ju fint väder, och man får absolut inte klaga på sånt och allt vad det innebär! Så visst, löka på ni bara, kära medresenärer. 

Tidigare idag har jag varit och tagit mig ett dopp i plurren med Alaw som äntligen är tillbaka i Glenntown efter en sommar hemma i sköna Stockholm. SOM jag har längtat! Jag har ju upptäckt att jag bor ganska nära en rätt schysst sjö, så jag passar på att spendera ungefär hela mitt liv där, nu när Götet levererar riktigt sommar för första gången sedan dinosaurierna dog ut. Så jag ligger där och steker, lyssnar på ljudböcker, plaskar omkring som självaste Ariel och bara lever life. Kunde ha haft ett värre sommarlov. Känner att jag matchade in mina jobbveckor med den där jävla fascistsommaren som förstörde hela Sveriges liv, förutom alla sliskiga bossar på resebolagen förstås, ganska bra. Tack och bock liksom!Och på tal om ljudböcker, så går det ju rimligt nog framåt på den fronten under dagar som dessa. Vet inte vilken bok jag lyssnade på sist jag uppdaterade er om ämnet, men jag har lyssnat klart på Jonas Gardells serie om Juha och har nu bytt stil totalt och gett mig in på Snabba cash. Har varken läst dem eller sett filmerna, så den som spoilar något ska dö. Vänta er årets fetaste gängstryk av mig, Svea och Max. Shadow är ju inte så kaxig.. Men hon kommer stå i bakgrunden och hetsa iallafall! Så ta varningen på allvar hörrni. 

Var er själva och hadeeee!

Bris och malmskillnadsklippan

Kategori:

Hola amigos! 

En dag som denna är livet inte särskilt svårt. Vaknade och insåg att vädret var on fleek, så jag kastade på min en bikini, drog med mig vattenflaska, hörlurar, handduk och solglajjer, satte mig på cykeln och gled fort som faaaan bort till Delsjön. Sen låg jag där och lyssnade på Jenny av Jonas Gardell och stekte sönder i ett par timmar. Plaskade omkring lite i sjön också för att inte avlida, sunt nog! Somnade en stund och fick lov att spola tillbaka ljudboken, men vad gör det egentligen? Livets liv var det ju ändå! Sen kan man ju fråga sig, lugnt, sansat och harmoniskt, varför i helvete människor är på uppenbart socialt efterblivna här i trakterna för? Om jag har krigat mig extra långt bort från mänskligheten och deras kanoner och badstränder n shit, lagt mig på den minsta och mest svåråtkomliga lilla klippa ni kan tänka er, satt i hörlurar i bägge öronen OCH ligger och blundar, HUR svårt ska det då vara att förstå att jag:
1. Inte vill prata med någon om vädret 
2. Inte vill veta att du också har bott i Stockholm 
3. Ger fan i att du vet ett ännu bättre badställe länge bort
4. Inte har lust att prata om mina studier eller mitt sommarjobb
5. DIN MAMMAS MAMMA?!

Är det så himla svårt att bara.. Inte störa? Kan jag inte få vara själv en endaste gång?! Och jodå, visst hade man ju kunnat skratta sig lycklig om det enbart hade hänt idag, men nejdå, nästan exakt samma scenario bara råkade utspela sig sist jag var där också?! Kanske har jag missuppfattat allting. Kanske är det Delsjöns tinderklippa jag har hittat. Kanske finns den livestreamd 24/7? "Jamen nu jävlar Lars-Åke, nu är det någon på malmskillnadsklippan igen, kom så åker vi och frågar om det är varmt i vattnet, if you know what i mean!"? Kanske finns det en skylt i närheten som hänvisar godhjärtade människor att "ägna ett par minuter av sina liv åt att underhålla det stackars utlämnande offret utan vänner där borta på miniklippan"? Kanske vet hela Göteborg om att det är BRIS som arrangerar hela foreveraloneklippan? "Rädda ett mobboffer, starta en konversation!". Guess we'll never know.. Uppskattar ändå inte spontant småprat med okända människor när jag så avsiktligen har cyklat bort från alla med talförmörmåga och självmedvetande.

NÅJA! Det var en sannerligen fin dag ändå, så jag ska inte klaga. Imorgon ska det vara ännu finare ryktas det, så det kanske blir en favorit i repris!? Hade så länge!