ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Bris och malmskillnadsklippan

Kategori:

Hola amigos! 

En dag som denna är livet inte särskilt svårt. Vaknade och insåg att vädret var on fleek, så jag kastade på min en bikini, drog med mig vattenflaska, hörlurar, handduk och solglajjer, satte mig på cykeln och gled fort som faaaan bort till Delsjön. Sen låg jag där och lyssnade på Jenny av Jonas Gardell och stekte sönder i ett par timmar. Plaskade omkring lite i sjön också för att inte avlida, sunt nog! Somnade en stund och fick lov att spola tillbaka ljudboken, men vad gör det egentligen? Livets liv var det ju ändå! Sen kan man ju fråga sig, lugnt, sansat och harmoniskt, varför i helvete människor är på uppenbart socialt efterblivna här i trakterna för? Om jag har krigat mig extra långt bort från mänskligheten och deras kanoner och badstränder n shit, lagt mig på den minsta och mest svåråtkomliga lilla klippa ni kan tänka er, satt i hörlurar i bägge öronen OCH ligger och blundar, HUR svårt ska det då vara att förstå att jag:
1. Inte vill prata med någon om vädret 
2. Inte vill veta att du också har bott i Stockholm 
3. Ger fan i att du vet ett ännu bättre badställe länge bort
4. Inte har lust att prata om mina studier eller mitt sommarjobb
5. DIN MAMMAS MAMMA?!

Är det så himla svårt att bara.. Inte störa? Kan jag inte få vara själv en endaste gång?! Och jodå, visst hade man ju kunnat skratta sig lycklig om det enbart hade hänt idag, men nejdå, nästan exakt samma scenario bara råkade utspela sig sist jag var där också?! Kanske har jag missuppfattat allting. Kanske är det Delsjöns tinderklippa jag har hittat. Kanske finns den livestreamd 24/7? "Jamen nu jävlar Lars-Åke, nu är det någon på malmskillnadsklippan igen, kom så åker vi och frågar om det är varmt i vattnet, if you know what i mean!"? Kanske finns det en skylt i närheten som hänvisar godhjärtade människor att "ägna ett par minuter av sina liv åt att underhålla det stackars utlämnande offret utan vänner där borta på miniklippan"? Kanske vet hela Göteborg om att det är BRIS som arrangerar hela foreveraloneklippan? "Rädda ett mobboffer, starta en konversation!". Guess we'll never know.. Uppskattar ändå inte spontant småprat med okända människor när jag så avsiktligen har cyklat bort från alla med talförmörmåga och självmedvetande.

NÅJA! Det var en sannerligen fin dag ändå, så jag ska inte klaga. Imorgon ska det vara ännu finare ryktas det, så det kanske blir en favorit i repris!? Hade så länge! 


Kommentera inlägget här: