ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

En sån där särskild dag och självkännedom

Kategori:

Alltsååååå.. Jag är så död på bloggfronten. Är sjukt omotiverad och har absolut ingenting att dela med mig av. En dag som denna känns livet ungefär lika värt som det gör när man har glömt att stänga frysen ordentligt, och all glass smälter och all mat blir dålig och det rinner ut vatten över hela golvet. Trots att man har en frostfri frys..... Ni vet sådana dagar, när man inte ens hade uppskattat att Legolas ringde och ba "ey du, ska vi inte ta och flytta ihop?". Man hade typ svarat "ne." och lagt på bara. SÅDANA DAGAR! Som när man vinner typ en miljard kronor och tänker att "Äh.. Vad ska jag med dom till? Världen är ändå en mörk och hemskt plats". Sådana dagar! En dag som denna skiner solen, jag har tusen katter hemma, det ska vara meteorregn inatt OCH jag är ledig imorgon, men inte fan blir det bättre för det. Förmodligen blir det såhär när man blir gammal. Tjugotre barre, hör ni hur det låter eller?! Nej nu jävlar går skam på torra land. Nu går det utanför. Lika mycket utför som det gjorde den 15/4-1912. Eller nedför kanske? Oklart det där. Bryr mig inte. 

Okej hörrni, nu läste jag igenom vad jag precis har skrivit och inser att detta är resultatet av att ha gått upp klockan 04.45 två dagar i sträck efter att ha en veckas sommarlov tillsammans med det faktum att jag inte har ätit riktig mat idag. Okej. Det är enbart ett resultat av att jag inte har ätit riktigt mat idag. Blir bitter när jag inte äter, okej? Ni behöver ju inte döma mig liksom... Låt mig va. Så nu måste jag äta något! Får lämna er i sticket som vanligt, men nöden har ingen lag! Hade!


PS. Hade inte bangat på denna charmör alltså. Fast helst inte bigmac. Okej, absolut inte bigmac. Mc chicken går bra dock. Tack på förhand. Eller bara pommes och cheddardipp. Eller nuggets och sötsurdipp. Och bägge sallader fungerar också. Eller allt!!! Och mc flurry OMG DÖR hejdå. DS. 
Kommentera inlägget här: