ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Jordens mysterium och strejk i hjärnkontoret

Kategori:

Jaha, nehe.. Här satt jag, förvånansvärt nöjd med livet, och trodde jag hade fått tillbaka bloggflowet. Men icke! Kanske har jag lite för mycket att tänka på, i dessa oklara, halvmörka, men ändå rätt sköna tider. Eller möjligtvis för lite att tänka på, så skulle man också kunna se på saken. Ni vet, när man har så lite att egentligen funderar på, att den allra minsta av petitesser blir till jordens mysterium? Det är märkligt tycker jag.

Den här veckan har vi hur som helst en inlämningsuppgift som ska bli klar. Jag känner mig inte riktigt redo för det ännu måste jag erkänna. Jag vet knappt vad vi ska skriva om?! Fast jo, det gör jag ju egentligen, men det är så klurigt att strukturera en text som det inte finns någon riktig tanke bakom. Jag får inte ens till en röd tråd i huvudet. Det finns helt enkelt inget flow. Jag vill ju ha början, mitten, slut åtminstone. Är det för mycket begärt? Men något sånt intresse tycks inte finnas här i hjärnkontoret just nu. Bara text liksom. Och hur kul är det på en skala egentligen? Men det där löser sig ju senare i livet. Det är ju faktiskt flera dagar kvar! 

Nåja. En alldeles fantastiskt tråkig update fick ni i alla fall. Kände att jag behöver kasta in någonting här, innan jag glömmer bort att jag faktiskt har en blogg. På återseende mina vänner, hadeee!
Kommentera inlägget här: