ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Överviktiga valar och en lärares hemlighet

Kategori:

Hej på er homeboys! Står här utanför Nordstan och väntar på min spåris. I Göteborg påpekar alla att vi 08or alltid döper om allting till -is, och som den medgörliga och bejakande person jag är, dissar jag "vagnen" och väljer att färdas med spåris istället. 

Idag är det svinkallt här i fejktropiska sydsverige, men det hindrade absolut inte mig, Hanna och Alaw att käka tidig middag på Happy Mango. Froyo for life alltså. Bli inte förvånade om ni stöter på mig om sisådär en månad och upptäcker att jag har förvandlats till en överviktig knölval. Klagar såklart inte, det hör ju till studentlivet att bli tjock och blek.

Nåja! Pluggandet går framåt, och idag kände jag mig som en tvättäkta student. Jag fick världens mest användbara julklapp av Elv när vi bytte presenter i julas, som innehöll bland annat en fräsig kaffemugg och presentkort på både donken och systemet. Nu kommer jag överleva hela vintern! Så nice! Jag köpte även två nya böcker idag, och för er som inte har testat det ännu så avråder jag er. Det kan nog vara det absolut tråkigaste att lägga sina pengar på. Kommer inte ens ihåg vad dom heter i nuläget, men dom ska tydligen hjälpa mig att bli en bättre lärare. Vem tror dom är jag är liksom? Fick veta typ allting jag någonsin kommer behöva på vår första föreläsning idag. Jag dokumenterade det till och med, men min kamera kan inte riktigt hantera vitbalanser och dylikt, så jag snodde en likadan bild av min klasskompis Jonathan. Livet som rebell tar sig!


Kommentera inlägget här: