ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livets tragedi och blonda rymdjättar

Kategori:

Hej kompisar! 
Jag är tillbaka! Min telefon är tillbaka! I lördags kände jag för att smaka på en trappa, men missbedömde hela situationen och råkade landa på handen istället för på ansiktet. Tur var väl det, kanske ni tänker. Men jag och min mobil tänker annorlunda. Min annars stöttåliga och riktigt tappra Sony befann sig nämligen i handen som jag, utan att själv veta om det, tog emot mig med. Det resulterade i att baksidan, som redan hade tagit sig ett par matcher med asfalten några veckor tidigare, sprack lite till. Framsidan sprack utav bara helvete, vilket självklart gjorde att touchen stendog. Och hela telefonen böjdes. Jag som har suttit och flinat åt alla reportage och klipp om noob-iphone6. Tji fick jag. 

Som tur var hade jag kvar min skruttiga Xperia Z hemma, så den har fått hjälpa mig genom mina förfärliga dagar efter tragedin. Inga appar, inga nummer, världsdålig kamera och oskön touch har resulterat i noll procent engagemang. Lite har ju dykt upp på instagram och FB såklart, men här i bloggen... Nej. Nu är min älskling och livskamrat, mister Z2, hur som helst tillbaka från reperatören! Jag hade så mycket fint och bra i den, att jag inte var ett dugg beredd på att byta ut den mot en ny. En vidrigt dyr historia blev det, men vad gör man inte? Måste ju börja lära mig att leva fattigt, och hur ska jag kunna göra det när jag har pengar på kontot liksom? Det är bara att spendera allt jag har kvar på nudlar nu, sen kan jag köra igång på riktigt! 

Nej, nu känner jag att det räcker. Annars blir det här inlägget lika långt som jag, och jag vill ju inte skrämma er liksom. Skulle man måla mig blå skulle man nämligen missta mig för en avatar. En ljushårig sådan. Gud så obehagligt. Jag uppdaterar er snart om livet i Götet, vare sig ni vill eller inte! Jag har ju fått gråta ut i min, Elvs och Angelicas livsviktiga facebookchatt, så jag sitter inte här och dör av iver! 

Hejdå!

Kommentera inlägget här: