ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Romantisk morgon och människans undergång

Kategori:

Tjena!

Imorse ringde klockan vid 05.15 som vilken annan dag som helst. Plötsligt är jul, nyår och röda dagar ett minne blott. Jag var så satans jävla trött att jag kände mig mer bakis idag än igår, men vad gör man inte för en bättre värld? Ja, alltså.. Det är ju det jag gör om dagarna. Vare sig det är på jobbet eller inte. Hoppas att ni också har valt den riktningen här i livet! Jag kom i säng lite för sent igår dessutom, vilket var ytterst ogynnande för en redan dödstrött individ. Jag tog en taxi från tälje strax efter nio, och kom fram till att det fanns tusentals viktiga saker att pyssla med när jag kom hem. Vad det kan ha varit minns jag dessvärre inte idag.. Så livsviktiga var dom.

Hur som haver. Efter morgonmockningen imorse red vi ut på en liten skrittrunda, och jag fick nöjet att motionera min fyrbenta vän Ultimus. Han var så glad att se mig att han inte kunde låta bli att ge mig en liten kärleksspark på låret. Så snel. Precis lagom till uppsittningen börja det regna, vilket resulterade i en riktigt romantisk förmiddag på Djurgården. 

Imorgon går vi på slottet, vilket blir min sista högvakt innan jag flyttar. Och förmodligen min sista högvakt någonsin. Eller åtminstone på väldigt länge. Gud så bitterljuvt. Jag har till och med packat ner min papayabodybutter och vaniljskrubb från Bodyshop, för att lyxa till det lite extra! Det finns ingenting som är så viktigt som att lukta gott och sprida fruktsalladsarom omkring sig på vakterna! Det är någonting som jag så innerligt hoppas ska få leva vidare, hela vägen tills den dagen det inte längre finns högvakter! Och den dagen vandrar nog någon annan än homosapien på jorden. Värt att tänka på! 

Nu måste jag verkligen sova! Alltid kul att småprata såhär på kvällskvisten med er! Hörs vidare. Ciao! 
Kommentera inlägget här: