ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Sista dagar och hejdåtid

Kategori:

Hola!

Jag skrev tidigare ett välgenomtänkt, långt och faktiskt ganska trevligt inlägg om mina sista dagar här i Stockholm, men råkade precis som alla andra gånger som jag faktiskt tar mig tiden att blogga ordentligt, klicka bort sidan. Och så var inlägget borta, snabbare än colan tar slut under bion. Skoja. Jag dricker typ aldrig upp min cola. Ger den ofta till bättre behövande. Snällt va? 

Hur som haver.. Just nu sitter jag och gosar med Enzo för sista gången. Under nästan ett år har han varit min daghund, och plötsligt inser jag att det förmodligen kommer att ta ganska lång tid innan jag träffar honom igen. Om jag ens kommer träffa honom igen, det vet man ju aldrig! Jag vet relativt lite om min framtid just nu. Vet inte när jag kommer till Stockholm nästa gång, vet inte hur man tar sig från min nya adress till skolan, hur fan man åker spårvagn eller vem som kommer sitta bredvid mig första under första dagen. Inte heller när jag kommer vara färdigflyttad, hur jag ska rätta in alla kläder och skor på ett vettigt sätt i lägenheten, eller var jag ska göra av mina sjutton ton hud-, hår-, och skönhetsprodukter som just nu är utspridda över hela jorden. Och absolut inte hur jag ska klara mig utan frys och ugn. Nåja. Det där löser sig med tiden! 


På tal om sista dagen, så står det avslutningskväll på schemat idag! Jag och ett gäng från plutonen ska börja denna ljuva afton med att lira paintball och sedan fortsätta med middag i gamla stan. Gud så exemplariskt! Det ser dessutom ut att komma ganska många, vilket jag verkligen inte hade förväntat mig - särskilt med tanke på att allting har varit alldels förfärligt oplanerat tills igår - så jag vågar nästan tror på att det kommer att bli en ytterst värdig avslutning på våra två år tillsammans! 


Hörs senare i livet! Tjarå! 

KOMMENTARER:

  • angelica säger:
    2015-01-16 | 19:16:10

    åh ja blir typ helt till mig av att läsa om de nya som nu väntar dig, de kommer bli toppen!!! o billiga bussar på 3 tim mellan oslo o götet, så underbart sjukt värt

    Svar: Ååh, det blir nog bra tillslut! Just nu är jag mest rädd och förvirrad, men jag ger det ett tag!
    Karolina Mäcs

Kommentera inlägget här: