ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Årets lauring och en hyvens homeboyhelg

Kategori:

Hallå! Nu när jag väntar på bussen och dessutom har en halvtimmes bussresa framför mig, kan jag ju för all del påbörja den fantastiska berättelsen om helgen som var! Vore ju nästan oförskämt av mig annars. Det blir nog första gången i världshistorien som jag faktiskt uppdaterar er mer detaljerat såhär i efterhand, efter att jag har sagt att jag ska göra det. Livet brukar ju komma emellan i vanliga fall liksom. 

Som ni förmodligen redan vet var Angelica och Lars på besök hos Elv och Niklas nu i helgen. Det har varit planerat sen länge, och i början trodde jag att det skulle bli omöjligt för mig att kunna joina dem. Och hur ofta händer det att både Ankan och Larsiboy kommer hela vägen från Stavanger till Stockholm, när både Elv och Nickeboy är där tillsammans och är lediga? Typ aldrig! Så jag kände att jag gick lämna Götet för en helg ändå! Sen slog slugheten till, så jag och Elv började planera en överraskningsankomst, utan att berätta det för Angelica! I och med att deras planer för fredagskvällen var lite oklara var det lite svårt att komma fram till hur vår fantastiska lauringsplan skulle urarta sig, men till slut kom vi fram till att jag bara skulle kliva rakt in genom dörren och ba "tjena!", vilket resulterade i ett mycket lyckat scenario! 

Så jag packade och gjorde mig iordning under fredagsmorgonen. Ja, allt ska göras i sista minuten, annars går man ju miste om livets alla spänningsmoment! Drog till centralstationen direkt eftet jobbet och gled sen till Stockholm, med en lagom försening på sidådär en halvtimme. Annat kan man ju inte förvänta sig av SJ liksom. Virrade omkring på Telefonplan en stund och hittade sedan Elvs nya lägenhet, som jag inte hunnit besöka sedan hon flyttade dit, och sen kände jag mig som en manlig strippa som levererades i en jättetårta ungefär! Det var asroligt att se Angelicas min, och ännu roligare att träffa alla homeboys igen! Finns en film på Angelicas reaktion på min instagram för er som vill se. Har precis gjort den ickeprivat igen, så feel free to joina liksom! Käkade sen tacos, drack vin och snackade skit hela kvällen. Supermysigt! 


I lördags drog vi till grönan och levde life! Alltså köernas ynka 20 minuter kändes ju som guld och gröna skogar i jämförelse med Lisebergs 60-80 kan jag ju tala om för er! Käkade obscena mängder glass, sukkerspinn och drack vin på en terrass trots att det regnade lite på oss. Åkte allt man bör åka och drog sen mot Elv för att käka pizza och förfesta inför en sen utgång. Dock kom vår ålder ikapp oss efter en heldag på Grönan tillsammans med matkoma deluxe, så alla halvdäckade, förutom jag som tokdäckade. Därför bestämde vi oss för att avunda kvällen och jag gled hem till Spånga för att somna som en liten unge och sedan sova till 13 dagen efter. 


I söndags blev det hederlig pannkaksfrulle och ett halvt avsnitt Orange is the new black. På eftermiddagen drog jag in till stan och fikade med homeboysen innan mitt tåg gick, så värt att vi hann med en hade-klem också! Och nu är det ny vecka, uppfriskande nog! Hoppas att ni har sol och glitter och fina vänner omkring er och massa kattungar och hundvalpar och så! Hadeeee!

KOMMENTARER:

  • angelica säger:
    2015-07-22 | 10:00:40

    såå värd helg!!! ♡♡♡

    Svar: Alltså VERKLIGEN! Vill bara leka med er forever! 💖
    Karolina Mäcs

Kommentera inlägget här: