ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Den fantastiska sommaren och sådär

Kategori:

Hoj! 

Jag skulle tippa på att ni inte har en endaste liten aning om vad jag gör i detta nu! Nej, det skulle jag inte.. Förmodligen anar ni att jag sitter på bussen hem från jobbet. Ett och annat inlägg har skapats under sådana omständigheter liksom. Ett föga sällsynt fenomen faktiskt.

Arbetsveckan är nu slut, och den har gått lika fort som livspeppen försvinner när man tänker på 2015's sommar. Eller ja.. "sommar". Överlag så känner jag att hela sommarlovet har rusat förbi, nästa vecka är liksom min sista på Dentsply, hur är det ens möjligt? Ofta det redan har gått sju veckor?! Och efter nästa vecka har jag sommarlov for realz. Började ju jobba redan innan terminen var slut, så jag har inte riktigt kännt att jag har sommarlov ännu. Men i augusti så! Och alltså fan ta livet om det inte är bra väder då. Jag tror jag dör annars. Eller flyttar till Hawaii eventuellt. Skiter i Sveriges fantastiska välfärd och allt sånt tjafs, jag är ändå frisk som en nötkärna. Säger man så? Frisk som fan i alla fall. En pigg och frisk jävel i sina bästa dar, lagom tjock och allt sånt med faktiskt! 

Fan vilket klagoinlägg det här blev känner jag. Så jag ska nog sluta här innan jag smittar er med ångest och ebola och sånt. Istället kan vi ju passa på att njuta av det fina vädret här i Göteborg! Som visserligen gav upp och lämnade oss för flera timmar sen. Men man ska vara glad för det lilla hörrni! Hadeee! 
Kommentera inlägget här: