ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

En ytterst ostadig karriär och fyrbenta homies

Kategori:

Alltså jävlar i havet vilken dålig bloggare jag är. Tänk om min karriär och mitt liv hade varit beroende av min bloggaktivitet, fan så dåligt allt hade gått då! Hade förmodligen fått hänga med MJ-gubben och snubben utan ben i Nordstan. Eller bara fått glida raka vägen till Malmskillnadsgatan. Eller sålt mina organ på svarta marknaden. "Lagom trevlig lever till salu. Ej livsgaranti, men fortfarande ganska tapper när den känner för det." Varför inte liksom? 

Jag är hur som helst, i detta nu, denna orimligt varma och sköna söndagsafton, påväg hem. Hängde med Alaw och världsmästaren Sebbe en liten stund nu under kvällen och fick en sån lust att knata när det var dags att röra sig hemåt. Så jag gjorde det. Skitvarmt och alldeles sommarregnigt och med världens godaste blötasfaltslukt i luften. Jävlar vad värd sommaren är. Skulle bli evigt tacksam och en konstant lycklig människa om någon kunde ordna så att sommaren blir på heltid. Kan någon bara fixa det? Tack på förhand! 

Tidigare idag var en familj och hälsade på jourkatten Shadow. Ja, visst är det lustigt? Shadow nummer två i ledet av jourisar. Men min egen Shadow ska ingenstans såklart! Det ser ut som att det blir en adoption där hur som helst! Hurra! Hon kommer få ett fint liv, den lilla pälsbollen! På tisdag kommer det även en intressent och hälsar på Molly och Thea, hoppas att dom klickar! Tror dock att alla människor i hela vida världen klickar med dom, så fantastiskt söta och sociala som dom är! 

Nåja. Nog om katter! Nu är jag hemma och ska jag hälsa på välkomstkommittén och chilla med livet en stund. Hadeeee! 


Kommentera inlägget här: