ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Ett hav av pepp och livets viktigaste innehåll

Kategori:

Men hej på er! Hopps innerligt att den här söndagen har fått er att växa som människor, att ni trots motgångar känner er lite mer nöjda med livet och att ni bara levlar era paladins till level 100 och rätar ut den där förbannade gamnacken och får ett tackbrev från kungen som uppskattar att just du bor i Svearike! Söndagar har ju en tendens att vara odrägliga och så, men jag önskar er guld och gröna skogar alltså. Kämpa på! Och ni jävlar som är utomlands eller bara befinner er i en stad där solen skiner och så kan ju lugna ner er lite. Ställ er i kö och sitt ned i båten för fan. 

Nu sitter jag hur som helst på tåget till Göteborg. Hem från Stockholm? Hem till Göteborg? Alltså nej, det känns fortfarande inte helt bekvämt att titulera Göteborg som "hem". För jag är liksom inte hemma där ännu. Inte ens i min egen lägenhet. Skäms nästan över att berätta det här, men när jag anlände till TC i fredags så insåg jag att jag hade saknat Stockholm så mycket att jag tyckte att stresstunneln var okej att befinna sig i och att den luktade gott?! Hur i helvete...? Det gick dock över när jag befann mig där idag igen. Helvetet på jorden alltså. Befinner mig hellre i Kostas mörka skogar alltså.

Jag tänkte att jag kunde berätta om min och Elvs episka plan i ett enskilt inlägg, annars blir det här sju mil långt tror jag! Och vem pallar rabbla igenom något sånt en dag som denna? Idag ska jag istället fokusera på att ta mig hem levande och att sedan ta emot en liten kattunge, så snart jag har kommit hem och klappat på Max, Mimmie och Shadow! Mycket kattsnack här nu, men det är det väl alltid? Precis som min instagram, den innehåller väl egentligen bara katter, selfies och mat. Och lite hästar och ett par visdomsord här och där. Det räcker liksom så tycker jag! Jaja. Nu måste jag lyssna ikapp Oveboken, har inte lyssnat på hela helgen och har nästan fem timmar kvar av den. Det går ju inte ihop med det faktum att jag har 14 olästa böcker som ligger och väntar i min elektroniska bokhylla! Så, ni får fortsätta övervinna er söndagsångest i godan ro, medan jag inspireras av livets mest bittta gubbe. Hadeeee!

Kommentera inlägget här: