ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

En supertraditionell midsommar och livskvalitet

Kategori:

Hejhej homies! 

Nu var det ett tag sedan det hände något vettigt i den här bloggen, det går jag faktiskt med på att erkänna. Jag kan skylla på tusen saker faktiskt! För det första så ägnar jag numer mina bussresor åt att lyssna på ljudböcker istället för att sitta och bläddra sönder hela internet. Det är oftast när jag är klar med facebook, instagram, snapchat, mailen, mina bloggfavoriter, 9gag och facebook igen som tanken slår mig nämligen, och jag kommer på att det kanske är värt att börja på ett utkast. 

Sen har det ju varit midsommar! Shit vad upptagen jag har varit med att fira med sill och blomster och smögen och så vidare! Not. Spenderade dagen med Sarmad och käkade livets bästa turkiska mat, så jävla gott att vi nästan dog! Därefter hängde vi på vattenpipscafé i ett par timmar, för att hålla oss till de svenska traditionerna liksom. Senare på kvällen drog jag till Tora, min nyfunna soulmate, och förade en skvätt tillsammans med hennes sambo Joakim samt dennes två kompanjoner. Tanken var att vi skulle dra ut, men jag och Tora kunde inte sluta snacka, så vi spenderade hela kvällen och natten i hennes soffa. Har nog aldrig hafe en bättre midsommar faktiskt! Kanske för att jag aldrig har firat på riktigt i vuxen ålder? Jag och traditioner som sagt.. Jag försöker innerligt minnas vad jag gjorde på midsommar förra året, och ska vi lita på min instagram så käkade jag tacos. Ändå värt! 


I lördags begav jag mig till livets paradis med min gamla bästiskollega Nord som var på besök i Götet, äntligen! Vi hängde tillsammans med Gustav och hans familj ute i det natursköna Nödinge. Eller utanför den civilisationen, rättare sagt. Vi käkade mat, gosade med hundar, badade tunna OCH, hör och häpna, även i sjön som tunnan var parkerad vid. Kan ni tänka er att jag badade i juni?! I Sverige!? Jag känner spontant att jag är värd minst ett diplom, tre pokaler och sju applåder. Tack på förhand. 


Utöver det har jag även sysslat med högst viktiga saker. Tvätt, en norsk dokumentär om isbjörnar, klappa katter, cykla runt stan och sånt där, exempelvis. Oerhört viktigt för livskvaliteten. Men idag, denna grå måndag, kände jag ändå att det var på tiden att kasta in en uppdatering. Har ju trots allt över tre timmar i kollektivtrafiken att döda på måndagar, så det finns inte direkt någon bortförklaring! Nu ska jag ut till Rasmus och ha lite kvalitetstid i grönskan! Ni får ha en skitfin måndagskväll mina vänner, så hörs vi! 

KOMMENTARER:

  • Hemlis säger:
    2015-06-22 | 20:19:57

    ååh bästa bloggen på vilda vebben , bubbis

    Svar: Äääsch sluta smöra, blir ju generad bubben <3
    Karolina Mäcs

Kommentera inlägget här: