ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livet utan struktur och dramasambos

Kategori:

Årets dilemma:
Jag har absolut ingenting att skriva om, samtidigt som jag har en miljard saker att skriva om. Hur är det ens möjligt? Jag skulle kunna dela med mig om allting från första gången jag såg dagens ljus på Mora BB till this very moment som går ut på att grubbla över huruvida jag ska släcka min ljusslinga i fönstret eller inte. Men jag orkar inte riktigt strukturera en sån text här och nu. Ni hade dessutom inte behövt lägga så fruktansvärt stor vikt vid den 6:e augusti 1992, jag minns faktiskt inte särskilt mycket från den dagen. Tro det eller ej! 

Jag kan berätta att jag har spenderat kvällen med Alaw, Hanna, Amanda, vin och sjutusen bitar sushi. Vegansk sådan för min del, jag vågar trotsa glenntown aka feskekôrkastaden och vågar vägra firre. Särskilt rå sådan. Så himla rebellisk! Jag kan berätta att detta var Hannas sista kväll innan hon flyttar tillbaka till Malmö över sommaren. Det känns nästan lite sjukt att vi har suttit ihop i snart ett halvår, och plötsligt ska hon inte bo här och klaga på vädret med oss längre. Usch så melankoliskt.. Jag kan berätta att jag idag lät lillkatten och den nya katten Max träffa varandra efter att ha bott i separata rum i ett par dagar, och det verkar inte vara någon fara på taket ännu! Kommer väl vakna av att någon biter av mig tårna i takt med att väggarna rasar i natt, men det är världslig sak! Så länge dom inte är elaka mot varandra så är jag nöjd. Det är inget Sveadrama i alla fall! Hon vägrar ju acceptera nya katter i flera dagar och beter sig som att det är en terrorist/våldtäktsman/landsförrädare/huligan/Fritzl/Hitler/Greve von Dy som har släppts in i hennes kungarika. Livets uppnosigaste diva alltså.. 

Jag kan berätta att det blåser och regnar som fan i götet, och att alla stackars studenter förmodligen frös ihjäl på sina flak idag. Rip alla småttingar... 

Jag kan även berätta att jag håller på somna med luren i handen nu, så nu får det vara nog!

Sov gott homies! 
Kommentera inlägget här: