ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livets krigarfredag och årets värsta löklördag

Kategori:

Hallå ellööör?! Började skriva på det här inlägget imorse, men jag somnade säker sjuttio gånger längst vägen. Sen blev jag distraherad av en hund. Typ så!

Greetings från ett grått och blött Göteborg, eller kanske bara ett helt vanligt och inte alls särskilt förbryllande Göteborg, vid vidare eftertanke. Just den här dagen är en mycket speciell och alldeles extraordinär dag! Dels för att det är självaste nationaldagen (akta er för pk-skandaler och fira ytterst diskret, om ens alls hörrni!) och sen mina damer och herrar, är det första dagen på mitt sommarlov. Hurraaa! Ska inte öppna en bok på tre månader nu tänkte jag. Lyssna kan man ju alltid göra, men det är en helt annan femma. Ska peka finger och kasta in all kurslitteratur så långt in i bokhyllan att dom hamnar i den där femte dimensionen i Interstellar och sedan ska jag inte ägna en tanke åt dem tills jag har glömt bort deras existens!

Direkt efter jobbet igår, begav jag mig till livets number one hangout: skolan. Möttes av Amanda och Alaw som redan hade suttit där i flera timmar, och köttade sedan sönder oss själva med diverse skolarbeten. Så mycket panikstressöverskottsenergi som flödade där ett tag alltså! Körde både springtävling med mig själv, drog en och annan solhälsning och tog mig ett par bröstsimtag innan jag unnade mig en välförtjänt vila på golvet. Två timmar innan deadline hade jag hur som helst skickat in en tenta och fem seminarietexter, jävlar vilken krigare! Kommer förmodligen åka på jordens fetaste IG för att jag har glömt något superviktigt, men det är smällar man får ta! Amanda och Alaw krigade också på så att dom hann lämna in sina grejer i tid, åh en sån tapper skala! Pluggflowet dyker inte upp ofta, men när det väl gör det, så är det med dreamteamtjejerna! 


Nåja. Nu ska jag typ sova eller lira lite xbox eller något annat supervärdigt. Passa på att göra absolut ingenting kanske. Det vore något! Hadeeee!
Kommentera inlägget här: