ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Ospännande äventyr och falska trender

Kategori:

Tjena. Står för närvarande och väntar på spårvagnen och till min stora förvåning så regnar det. Vilken jävla skräll! Har ni någonsin hört något mer häpnadsväckande? Kanske borde jag skicka in ett läsartips till GP..? Eller till Aftonbladet eller typ bara skriva ett ledset och arg och vänligt men bestämt hatbrev till FN och be dom att satsa lite mer på att leverera lite fredligt väder här I Göteborg. Skulle inte förvåna mig om det en vacker dag bli krig här, bara för att alla går omkring och bygger upp undermedveten hat på grund av det dåliga vädret. 

Hur som haver. Imorse tog jag vara på min fantastiskt värdefulla fritid och passade på att äventyra lite ute i mystiska Mölndal. Och mina vänner och bekanta hemma i Stockholm, jag kan upplyser er om att man inte uttalar det som ni förmodligen tror. MUNN-DÅÅL säger man typ. Gärna lite klämcheckt också. Tänk så mycket ni lär er tack vare mig! Mitt ärende där var dock inte så himla spännande som man kanske skulle kunna tro, jag skulle egentligen bara ut till ett huvudkontor och fixa mig ett ordentligt inpasseringskort till jobbet. Innan idag hade jag ett tillfälligt kort utan något pinsamt och fult foto på mig själv. Känner att jag kunde ha nöjt mig med det, men nejdå, så kul skulle vi inte ha det!

Igår hade jag, Alaw och en nyfunnen kamrat världens hippiepicknick förresten! Vi var först uppe i ett utkikstorn och spanade ut över ett disigt mordorgöteborg. Om vi inte hade varit så stora och starka som vi faktiskt är, hade vi förmodligen blåst iväg längst slottsskogens vackra vyer, likt små löv eller något. Eller som husen och kossorna då det härjar tornados ute på bygden, ni vet? Men vi klarade oss! Sedan satte vi oss i en glänta och snackade skit och fikade i flera timmar. Alltså hur mysigt?! Vi försökte åtminstone låtsas att vi har trendiga hipsters och ljög lite om att allting var ekologiskt och självodlat, och pyntade filten med skogsartiklar, såsom kottar och mossa. Det blir ju vad man gör det till, inte sant? När det helt plötsligt blev skitmörkt och skitkallt, och det dessutom hoppade fram en jävla mördargroda mitt framför ögonen på oss, kände vi att det var dags att tänka på refrängen.


Jaja. Nu måste jag lyssna lite på min ljudbok känner jag. Kan inte göra två saker samtidigt nämligen, vilket är helt rimligt. Folk som kan lyssna på en sak och skriva en annan är omänskliga. Jag kan inte ens lyssna på svenska låtar när jag pluggar, då blir det kaos i hjärnkontoret! Så, ni får ha en hyvens måndagkväll hörrni, så hörs vi. Tjarå! 
Kommentera inlägget här: