ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Titlar och gödande dammråttor

Kategori:

God afton mina ädla och fantastiska läsare. Skulle ni kunna tänka er att bli sedda som läsare? Eller ska jag fortsätta kalla er för homeboys? Läsare känns så himla opersonligt tycker jag! Precis som grattisönskningar på facebookwallen och vip-sms från Trädgårn. Det återstår att se om ni får som ni vill! Förmodligen kommer ämnet aldrig tas upp igen, så.. Ja. Stay tuned eller låt bli!

Idag är det fredag och skitfint väder, hör och häpna! Såpass skitfint att jag var tvungen att gå ner för HELA den långa trappan på jobbet och sätta mig utomhus med resten av crewet på min rast. Trappan är dock en helt vanlig och ganska kort sådan, så ni behöver faktiskt inte föreställa er mig svettandes, krigandes och stapplandes i flera minuter, i hopp om att ta mig ned levande. För det hände inte. På kavallerikasern kanske, och i Alaws trapphus, men inte på den här arbetsplatsen!

Så, vad ska jag göra för att ta vara på den här fantastiskt fina fredagkvällen? Foo fighters på Ullevi? Summerburst och Uberchopper hemma i Stockholm? Kvällssol i Slottsskogen? Nej. Ingenting är planen. Jag ska gå upp svintidigt och ta ett tåg till Stockholm imorgonbitti, skulle jag kunna skylla på. Men i själva verket handlar det nog om att jag är lat och forever alone den här helgen. Jag funderar dock på att dra ut på äventyr med en soft spellista i lurarna snart, håller på att få ett rastlöshetsutbrott här hemma för tillfället. Började titta på Gladiatorerna för att underhålla mig någorlunda bra, men jag får ju lite panik av att se andra människor röra på sig medan jag själv sitter still och göder som en liten dammråtta. Så det höll inte! 

Jaja. Nu kanske jag ska ta tag i livet innan solen hinner gå ner. Hadeeee!

KOMMENTARER:

  • Hemligaste säger:
    2015-06-12 | 21:09:21

    bästa bloggen <3333333333

    Svar: Åh, känner mig hedrad! 😍😍😍
    Karolina Mäcs

Kommentera inlägget här: