ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Livets sämsta kombo och vattenmördare

Kategori:

Godafton alla vänner och alla som jag känner! 

Jag ligger här och chillar med katten Tuss, och funderar samtidigt på huruvida jag ska överleva mitt liv med en huvudvärk som denna. Det faktum att jag har glömt att dricka kaffe idag, samtidigt som jag har gått runt och kisat från morgon till kväll, då mina ögon verkligen har vägrat samarbeta, visade sig vara en fruktansvärt dålig kombination. Dessutom gör den konstanta vätskebristen jag går runt och handskas med, livet ännu jobbigare att leva. Nåja, det där går över! Får dricka mer vatten och sluta titta på saker helt enkelt. Och hinka mer kaffe förstås. 

Ikväll har jag ägnat min dyrbara tid åt att utforska närområdet igen. Trodde för en stund att jag skulle hamna i Partille och behöva ta en taxi hem, men jag hittade alldeles själv trots allt! Upptäckte att jag bor granne med någon slags sjö/pöl/vattenhål/oklart, men det var lite för mörkt för att jag skulle våga gå närmare och kika på hur det faktiskt såg ut. Vi alla vet ju att det finns både lik och zombies och mördare och grodor och annat otäckt i och omkring sjöar. Men med sunt förnuft kommer man långt, så jag lubbade vidare. Har även hunnit glo på en film, kört en tvättmaskin samt målat om mina stackars slaktade naglarna under eftermiddagen, det ni! De där viktiga sakerna som jag egentligen skulle ha gjort idag, dom som jag så fint har listat i mina anteckningar på mobilen för att sedan kunna bocka av (livets terapi!), dom kan händelsevis ha blivit lite åsidosatta. Livet kom emellan. Ni vet hur det är. 

Jaja. Nu ska jag sova svinhårt, så att jag snart kan gå upp igen och bege mig till the land of påskpyssel. Lyllos mig. Hörs homies! 
Kommentera inlägget här: