ENBLOGGFAN

Yoloswag forever

Oväntat besök och livets starkaste insats

Kategori:

Goddag everybody. Äntligen är solen på besök här i götet, det är ju så att man kan gråta! Hur långvarigt det är vågar jag däremot inte tänka på, med tanke på att himlen ändå är bombad med mörka och sjukt otrevliga moln en bit bort.

Imorse ringde klockan 06.30, och jag var så förvirrad att jag lika gärna kunde ha vaknat upp i en bagagelucka med silvertejp runt handlederna, eller omringad av indianer och cowboys och hästar och sånt. Jag har ju utan minsta tvekan glömt bort hur det var att vakna 05.15 varje dag, den vanan måste ha dött ut redan första veckan här i södra Sverige. Åkte hur som helst till skolan och lyssnade på den andra intressanta föreläsningen sedan jag flyttade hit, bra jobbat GU! Efter det köttade jag på med en inlämningsuppgift tillsammans med Amanda, Hanna och Alaw, som jag precis blev klar med och skickade in. Typ NIO TIMMAR innan deadline. Det händer ju bara inte!!! Förväntar mig blombud, diplom och en Dodge. Och en fet lägenhet. Och en söt fladdermus och en tvättbjörn. Tack på förhand. 

Nu har jag ju fasansfullt många timmar att spendera på vad jag vill, så jag tänkte först och främst hämta ut lite paket på posten. Bland annat min glossybox, som har väntat på mig i flera dagar nu. Så onödigt att allt jag beställer levereras till något noobpostställe typ 70 mil ifrån mitt hem.. Sånt som gör mitt liv jobbigt.. Sen, om vädret håller i sig, tänkte jag dra ut och få ut lite damp ur kroppen, typ uppleva naturen eller något. Fågelskåda kanske? Valsafari? Kan man göra sånt här? Oklart än länge, men den som lever får se! Slår vad om att det är grått och regnar nästa gång jag sätter en fot utanför dörren, men då är det så. Man kan ju inte få allt här i livet liksom! Aja, ha en schysst dag och så, tjatjaaaa!
Kommentera inlägget här: